Google earth a geocaching

Dobry den da se nejak nastavit aby se mi kešky zobrazovaly i na google earth? dekuji za odpoved:)

Jasně že dá.

http://www.geocaching.com/my/

Na této stránce je úplně dole vpravo toto:

Geocache Google Earth Viewer

* Download Viewer*

*How to View Geocaches Using Google Earth

diky
:frowning:

Je to fajn, procházet si keše v Google Earth, člověk si může zobrazit Wiki, fotky apod. Jen mne mrzí ta zavedená odchylka, díky tomu si keše musím případně zobrazit ještě jinde… :expressionless:

mohli by to udelat stejne jako na google maps :slight_smile:

To by mi naprosto vyhovovalo, a ještě možnost propojit to se svým účtem kvůli nalezeným keším. Takhle to sice funguje, ale opravdu jen okrajově. A je to škoda…

celkem dloho trvá než tam ty kešky naběhnou

No já nevím, mne naskočí asi za cca 10 vteřin, protože tam mám hodně objektů (foto, cesty, wiky, restaurace atd.) Nepřijde mi to nijak hrozné.

no ja jsem tam ted neco asi po*** :slight_smile: protože se mi už neukazuje ani jedna :smiley:

Tak to bude v něčem chyba :wink:

ano byla :slight_smile: znovu ve mě.. :slight_smile: už to funguje všechno je to zajmavy :slight_smile: koukal sem že tam je i měsíc :slight_smile: co založit nejakou kešku na měsici?:-):smiley:

Mě se zobrazila jenom jedna keš..:slight_smile: asi to nefunguje…

funguje :slight_smile:
jestli si stanhul to co je nahoře napsany .. tak tam mas toto:viz foto ja kdyz kliknu na to jak tam mam podtrhnuty tak me to samo najede na moje město a ukaže keše :slight_smile: