Google Earth mi u vsech kesek pise tohle “You have exceeded the allowed views for the day. Please try again tomorrow.”? Je to omezeni free verze Google Earth ktere by odstranila plna verze nebo je to omezeni serveru geocaching.com ze ktere si GE kesky stahuje? Da se toho nejak zbavit?
BTW uz nekdo objevil lek na plnou verzi GE? asi ne co?
Drevokocur. Diky. A nevis kolik je ten limit? Pripadlo mi to ze to bylo dost malo. Asi 10x spusteny GE. Nacital jsem si nejake POI z earth.google.com (prohlizel kratery v nevadske pousti, eifelovku etc. a do toho jsem mel kesky)
Tezko rict, kolik kesi je Ti Google Earth schopnej za den ukazat… zalezi na meritku… kazdopadne je tam odpocet… v leve casti obrazovky, tam co jsou “Places” - “Geocache name (Difficulty/Terrain)” Denni limit je cca 200 kesi, ale nevim jak se to odecita, protoze nekdy to za 150 nahodnych kesi strhne z limutu dva ‘body’, jindy to strhne jeden ‘bod’… nekdy to za pet kesi strhne 2 ‘body’.. proste sleduj odpocet a sam uvidis…
Ja nevim, ale umite cist? GE jasne pise: You have 198 views left today. Tzn. alespon ja to tak chapu, ze vam to zobrazi cache 200krat v jednom dni, pravdepodobne z jedne IP adresy. Takze pokud brousite po Nevade apod. a chcete si setrit GC caches, tak si to odskrtnete! Howgh.
Ten limit dotazu se nepocita podle IP, ale podle username na geocaching.com - ten link do GE je personalizovany (stahujes si ho ze sve osobni sekce).
Pri kazde zmene view se GE zepta na cache znova (a odecte se 1 z limitu dotazu). Pokud nechces plytvat dotazama, tak si vypni zobrazovani cachi - vetsinou jsou tam akorat rusivy, kdyz clovek brouzda neco jineho.
To se mi nějak nezdá. Protože jsem se koukal na GE a keše v práci a pak ten samý den doma, a doma mi to začalo počítat znovu. Na GC mam samozřejmě jen jedno username z toho jsem právě usoudil, že je to dle IP. Pro jistotu to ještě ověřím.