Nova verze umi zobrazovat nekolik druhu vrstev (wikipedia etc) vcetne My Maps! Skoda, ze vytvorit verejnou mapu kesi by bylo proti pravidlum groundspeaku… ale treba nejaky export z geogetu do google maps api? ![]()
Dobra funkce, zkusil jsem jen tak v rychlosti export z geogetu do klm (google earth) a nahrat na moje mapy. V telefonu se to zobrazuje v pohode, jen maji vsechny kesky ikonu multikese. Nejake makro by to asi spravilo, bylo by to super, mit prehle na google mapach o keskach v okoli…
A jak ted zobrazuji souradnice, presne nebo porad na nejblizsi silnici?
huh? google maps zobrazovali souradnice vzdycky presne alespon co ja pamatuju
Kdysi jen jedna "sipka/bublina". Ted sipka presneho mista a bublina nejblizsi silnice, objekt… Coz stale pretrvava
Kdyby to slo nejak prepinat, budu vdecen za radu.
Me vzdycky googlemaps ukazovali kesky presne, moc ten dotaz nechapu.
Stále na nejbližší silnici.
A jak tam ty kešky zadáváš? Přes jinou aplikaci nebo přímo souřadnice?
Zkus spustit mapy a dej vyhledat přímo nějaké souřadnice (nejlépe ve městě).
Zadej N50° 03.882 E014° 26.151 (bublina -> Nusle 625)
A pak zadej loc:N50° 03.882 E014° 26.151 (bublina -> Česká republika, nepřepína na nejbližší adresu)
Vidíš ten rozdíl? A koukni, co se píše v bublině.
hmm vecer zkusim ted cucim na TV…ale me nikdy nenapadlo zadavat souradnice takhle slozite… ja bych dal proste Hledat a tam natukal 50 03.882 14 26.151… a zatim to bylo vzdycky presne…hledam podle toho docela casto kesky hlavne v Praze…
tak jsem to zkusil, ale furt nevim co mas za problem proste musis zadavat loc pred ty souradnice jinak te to hodi na nejblizsi adresu, kdyz uz teda zadavas souradnice rucne
kazdopadne moc nechapu proc bys do google map zadaval souradnice rucne kdyz muzes vyuzit GCzII kterej ti udela krasny nahledy jak je videt na dalsich screenech

Aha, fintu s
loc:
jsem neznal. Drive to nebylo potreba, stacilo zadat souradnice a hotovo. Ja jedu na S60 founu, proto rucne…
Diky za navedeni na spravnou cestu s loc: ![]()
Protože ne vždy člověk hledá kešky … ![]()
Na S60 je Handy Geocaching ? Ten by mohl dávat automaticky loc: do vyhledávacího řetězce …
HG je java, takze pojede i na S40 atd, ale s tim, ze by se do HGA dalo automaticke loc: je dobry napad. Umelo by to samo automaticky pustit nainstalovane gmaps. To nezni spatne. Pokud by byla ale varianta nacist primo v HGA mapu, jak interne ulozenou nebo z mapservru, byla by to dalsi + pro HGA. Ale mnohdy sipka staci ![]()