Google Maps na GC.com

Na GC.com se u keší objevily mapy od googlu a vypadá to fakt hezky :slight_smile:

jojo je to špica

Pouziti googlich map je jak jsem zjistil desne jednoduchy a jen staci mit relevantni data. Fakt dobra vychytavka.

Bohuzel uz jsou zase pryc, netusite proc ?

oh fakt:(( to je skoda

Prošel jsem Groundspeak fóra (tyto dvě) a je to kvůli následujícím důvodům:

fórum 1

fórum 2

Ti líní Američani jsou snad natolik líní, aby si pořídili dostatečně dobré připojení k internetu na to, aby jim Google Maps fungovaly - je tam milion stížností, že Google Maps mají horší pokrytí a detail než MapQuest a že to nejde tisknout a nefunguje pod některéma browserama a blablabla kecy prdy beďary.

Takže: Pracuje se na tom, že bude moci zvolit v profilu, jestli chce geocacher vidět na listingu Google Mapu nebo statický MapQuest, do té doby než bude tato featurka k dispozici se na stránky listingů vrací MapQeust mapa.

Musíme vydržet.

Zaplatpanbu za moznost zobrazit cesky caches pri ceste z gc.cz ve trech ruznejch vybornejch mapach! At zije gc.cz ! :]

Přesně tak o tomto se těm Amíkům nebo dokonce chudákům Australanům ani nezdá…

BTW: Rád bych našel něco podbného jako Mapy.cz pro Slovensko - existuje takové mapa, která má skutečně dobré pokrytí a zároveň jde na ní vyhledávat (nebo zadávat) GPS souřadnice - a to pro CELÉ Slovensko ? - Pro Bratislavu stačí Google Maps…

no, nemaju proste Honzu :slight_smile: Honza na hrad :)))))

OOOOhhh, no to je fakt skoda, pro CZ to bylo tak dokonale, ze nebylo treba nahlizet pro lepsi kontrolu do jinych map, na dostatecne presny odhad, kde cache je, to bylo idealni :-((((

ZATRACENI AMIICI!!! :-/

:slight_smile:

Nejlepsi byl ten rezim (po kliku na Google mapu), ve kterem se zobrazovaly vsechny cache v okoli, tisknul jsem si to jako prehledovou mapu :frowning: Zatim to funguje, URL mam nekde schovany nastesti …

Presne takhle jsou to take pouzival .. :[

Mohl bych poprosit o to URL?

Diky.

Tak jsem to uz nasel …

Super věc! Udělám greasemonkey skript, který tam dá souřadníce a udělá odkaz na tuhle mapu.

A jak řekl, tak udělal :slight_smile:
GC.com - Searching with Google Maps. Užívejte ke spokojenosti :slight_smile:

Hurá! :slight_smile: Díky díky …

Slovenska ortofotomapa s JTSK samozrejme existuje ale AFAIK nie je verejne dostupna. Snad raz bude.

Mně by stačila obyčejná (ale podrobná) mapa se zadáváním souřadnic. Nevíš o něčem ?

Papierove mapy VKU ;] Pripadne si v MapSource pozerat SlovakiaTopo, len ta moc presna nie je.