Zdravím, mohl by mi někdo poradit v jakém formátu zadávat do google maps aplikaci v mobilu. Poslední dobou mi nejde najít přesné místo. Místo je cca v okolí desítkách metrů, ale je nepřesné a ukazuje třeba konkrétní objekt. Např. Jeruzalémská 5 a přitom je keška o pár desítek metrů jinde. Zadávala jsem ve formátu - např. N 50 13.606 E 14 54.111. díky za rady
Tak nevim , ale napr. android (HTC Dream) chce 0 pred E souradnici, napr. 014, jsem si vsiml.
ne, tak tím to není, teď jsem to zkusila ![]()
+50 13.606 +14 54.111
Bohužel stále nic. I tento formát zklamal. Opět mě to hodila na nějaký bod A ( kde je v závorce ulice ) a na kešku nikoliv ![]()
Mě to ukazuje na pole východně od Milovic.
to byl jen příklad. Konkrétně se mi to děje třeba u kešky Tramway Křižík 1891 - N 50° 06.294 E 014° 25.303 - dám-li odkaz na google maps přímo v listingu - vidím tam, uprostřed červený špendlík s A a napravo zelenou šipku ke kešce. Když si zadám do mobilu do google maps N 50 06.294 E 14 25.303 - jako dřív, hodí mě to pouze na ten špendlík s A, kterej je někde jinde než keška a ta zelená šipka tam není.
Mě to dělalo také ale vyřešil jsem to pomoci "Locify" stahnu si listink přimo do mob. a v menu locify je možnost "uložit do nokia map" …uloži se jako bod zajmu a je i v google mapach
A ještě dobre na tom je že si jich tam mužeš nahazet kolik chceš a v mapach když najedeš na ten bod tak ti vyskoči bublina s nazvem kešky ![]()
nebo jak se dá zadat souřadnice do Nokia maps, v jakém formátu ? Pokud to tedy vůbec lze
Tady je to popsano ![]()
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=8&thread_id=11366&pid=143708#post_143708
Tak na to jsem nikdy nepřišel …když mě poslal kamoš nějaké souřadnice kvuli foceni a ja to měl obhlidnout tak sem si musel v pc to mysto najit a jako bod zajmu ho stahnout do mob.
já si nemůžu pomoc ale i když dám loc: N 50 06.294 E 14 25.303, tak mi to pro změnu hodí, že proto není žádný výsledek
Já když napíšu +50 06.294 +14 25.303, tak mi to normálně funguje. Zkoušel jsem to na 2 mobilech se 2 verzema GM.
já když dám tento formát tak mi to hodí bublinu s A a u toho Královská obora a keška je přitom úplně někde jinde. I když dám před to loc: - tak taky nic
mám Nokii E 66, ale na tom asi nezáleží
Ta zelená šipka na mém obrázku je taky mimo? Po zvětšení je tam jakási úzká klikatá cestička.
no, ale ta keška není tam, ta je víc vlevo. Takže ti to ukazuje taky špatně
Teď jsem zkusil wap.mapy.cz a ukazuje to vlevo od jakési restaurace.
ano, to je přesně to místo kde je. A na wap.mapy.cz se vkládá jak souřadnice, v jakém formátu ? Prosím
To místo na wap.mapy.cz je šikmo doprava nahoru od toho co ukazuje GM. Formát souřadnic si můžeš vybrat, geocachingové souřadnice jsou formát II. Zadáš zvlášt do políčka stupně do dalšího minuty a do dalšího tisíciny minuty a to samé i pro východní délku.