GPS do iphonu

Ahoj všem, vím,že těhle témat už je tu několik, ale i když jsem je všechny přečetla nenašla jsem co jsem hledala :(

Používala jsem c:geo, jenže teď mám iphone a ta tam jaksi nejde :(

Hledám něco podobného, nebo vlastně jakoukoliv gps, která splní dvě základní podmínky..Klidně si koupím i plnou verzi..

V c:geo jsem si jen zadala souřadnice a chodila podle kompasu a to nikde nemůžu najít..

Stáhla jsem si hodně zmiňovaný Looking4cache, ale tam to taky nejde..

Všechny gps,které jsou přímo na geocaching, tak mají tu funkci,že si tam nastahuji cache a pak mě to k nim dovede, to nechci :(

Chci prostě jen nějakou normální GPS, kam jdou zadat souřadnice a dovede mě to na to místo..Je něco takového pro iphone?

tomu se neříká gps, ale aplikace pro navigaci

Ruční zadávání souřadnic je trochu archaický způsob, normální je spustit aplikaci, počkat na načtení keší, vybrat si požadovanou, ťuknout na ni a jít. Ale pokud opravdu chceš zadávat ručně a jít za šipkou tak zkus třeba GCTools, stačí i neplacená verze.

Pokud jsi používala c: geo na androidu, tak pro i phone jsou podobné aplikace . V App Store si je můžes bezplatně stáhnout. Asi nejlepší je oficiální aplikace Geocaching, je propojená s GC účtem a funguje bezvadně.

Pokud jsi používala c: geo na androidu, tak pro i phone jsou podobné aplikace . V App Store si je můžes bezplatně stáhnout. Asi nejlepší je oficiální aplikace Geocaching, je propojená s GC účtem a funguje bezvadně.

Ano používala, ale nepoužívala jsem propojení s geo, prostě jsem jen zadala ručně souřadnice a chodila podle šipky..

Ruční zadávání souřadnic je trochu archaický způsob, normální je spustit aplikaci, počkat na načtení keší, vybrat si požadovanou, ťuknout na ni a jít. Ale pokud opravdu chceš zadávat ručně a jít za šipkou tak zkus třeba GCTools, stačí i neplacená verze.

děkuji, zkusím se na to podívat..prostě mi to tak vyhovuje :)

V Looking4Cache si stáhni libovolnou jednu kešku a pak si do ní můžeš přidávat své vlastní waypointy. Přidání waypointu asi zvládne většina programů.