GPS drawing - jak na to?

Ahoj,

Někteří kačeři připojují k logu obrázky svého pohybu při odlovu kešek, např:

Jak něco takového vytvořit? Umí to pouze nějaké GPS přístroje nebo je jen potřeba nainstalovat nějaký software?

Používám Garmin MobileXT a nastavit se tam nic takového nedá nebo jsem to aspoň nenašel.

Díky za odpovědi.

Stáhni si z navigace tracklog. Pokud se tvá navigace dá připojit k PC a používá Mapsource, tak to z ní určitě načteš. Ono je to dobré na víc věcí. Třeba existují programy které podle času spárují fotky s tracklogem a do fotek do exifu přidají souřadnice.

Na běžném Garminu se dá zapnout záznam tracklogu.
[ironie]Ale jinak skvělý nápad[/ironie], aspoň se bude dobře dělat BF na finálkách mysterek a multin :smiley:

mpik: Používám HTC HD2 s programem Garmin MobileXT. Z toho asi tracklog nevytáhnu, že?

G. mobile XT používám jako záložní navigaci a nikde jsem možnost záznamu trasy nenašel. Dyt je to vlastne autonavigace…

Nainstaluj si Pocket Drake, tam ,aznam stopy je :o) a rozhodne se s nim kesuje lip nez GXT.

Vyzkouším. Díky B)

sovidoupe: Opravdu zajímavý ten Pocket Drake. Ještě s ním neumím pořádně pracovat, ale vypadá, že má všechno, co správný kačer potřebuje :slight_smile: To kreslení opravdu umí. Dnes jsem to vyzkoušel. Tracklog převádím do KML (Google Earth). Jen mě mrzí, že to není přesný. Ukazuje to asi o 50m vedle. Asi mám jen něco špatně nastavené…

Díky za tip

Garmin Mobile XT jsem používal a mohu konstatovat, že trasu mi to zaznamenávalo.
Na mapě to byla černá tečkovaná čára, která byla hodně špatně vidět…

A ja si treba zaznam z gps pak pres mapsource nahraji do GE :slight_smile:

Sobotni 35 km vylet :slight_smile: