Lidi zlaty, koupil jsem Legenda za 1499Kc na Florenci - Praha. V baleni bylo vse. Mam jeden dotaz. Ted jedu na tyden v zari na Rhodos, je tam taky spoustu zajimavych mist vc.hradu apod. Sezenu do Legenda mapu Rhodosu???
DIK ZA ODPOVED.
Lidi zlaty, koupil jsem Legenda za 1499Kc na Florenci - Praha. V baleni bylo vse. Mam jeden dotaz. Ted jedu na tyden v zari na Rhodos, je tam taky spoustu zajimavych mist vc.hradu apod. Sezenu do Legenda mapu Rhodosu???
DIK ZA ODPOVED.
Přesouvám ze sekce "FRC" do "Hardware a Software/Garmin".
jsem pouhé vejce, ale skus se mrknout sem:
http://fatbozz.towerofglass.net/garmin_mapy.php
Člověče zlatej, Ty nás nemít…
[u]http://mapdekode.iol.gr/[/u]
Nezkoušel jsem a za kvalitu neručím.
Mapy Řecka (včetně digitálních) jinak vytváří firma Anavasi.
Tak jsem stahnul tyto mapy, ale kdyz jsem je chtel instalovat do MAP SOURCE, tak mi to napsalo ,Chyba pri vytvareni systemoveho klice" nebo tak neco podobneho a nejde s tim hnout dal. Co s tim? Potrebuji jen mapu Rhodosu.
Dekuji, kluk zlaty…
Ahoj, dik za odkaz. Mapu jsem stahnul a nevim co pak s tim, kam ty urcite soubory ulozit. Muzes mi vic poradit, jsem zacatecnik v tehlech veci. Dekuji
Pacifa RE: GPS Garmin Etrex Legend
Přidán 19.08.2008 20:30
Dobry vecer potreboval bych poradit jak dostat mapy do legenda vse sem zaregistroval, ale pise mi to PRENASET DATA V REZIMU UKAZKY vuvec nevim co s tim. Diky za pripadnou pomoc
drobik RE: GPS Garmin Etrex Legend
Přidán 19.08.2008 20:54
[quote]
Pacifa napsal/a:
pise mi to PRENASET DATA V REZIMU UKAZKY vuvec nevim co s tim. /quote]
To je tym, ze mas mapu zaregistrovanu s klucom DEMO.
Přidán 19.08.2008 21:10
Ale to ma bejt mapa plne ne demo je tam registracni kod atd a v mapsorce mi pise ze sou mapy odemceny
Tak sem zkusil vsechno predinstalovat a mapy do garmina proste nedostanu porat to sami vypada to ze data prenasi i na navigaci to ukazuje a mapa v nem neni
allfa RE: GPS Garmin Etrex Legend
Přidán 19.08.2008 21:57
Tak tam máš nějakou jinou mapu s klíčem DEMO. Spusť MapSource, zvol Pomůcky/ Odemknout mapy, pak Další, zaklikni druhé zdola - Zobrazit nainstalované kódy pro odemykání, dej Další, tam najdi demo a dej odstranit.
Leroj RE: GPS Garmin Etrex Legend
Přidán 19.08.2008 22:02 Upravit Citovat IP Adresa Moderovat
Tady je to vysvětlený opravdu perfektně - dokonce i já jsem to pochopil smiley
http://www.path.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=94
Přidán 19.08.2008 22:09
TO: allfa mockrat dekuju za pomoc funguje to!!!smiley
Pokousel sem se neco najit na netu , ale moc sem toho nenasel asy sem spatne hledal. DIKY VSEM
PROSIM, POMOZTE MI NEKDO NAJIT MAPU RHODOSU A JAK JI DOSTAT DO GARMINA LEGENDA. DIK MOC!!!![]()
Trošku jsem tu poklidil.
Pro všechny: Zakládejte prosím novým dotazům nová vlákna!!!
Pro bonda007: Zkus příště výstižnější předmět, lépe tím předejdeš zmatkům a snáz dostaneš odpověď na svou otázku.
Na tuto stránku jsi koukal? GeoWiki: Free mapy (garmin) a integrace do Mapsource
ANO, NA TO JSEM KOUKAL. STAHNUL JSEM URCITOU MAPU A CO TED? ROZBALIL JSEM TO A MAM TAM NEJAKE SOUBORY IMG. TOTO VSE MAM PREHRAT DO LEGENDA? NESMAZU SI TIM TOPO MAPY?! POKUD ANO, JAK JE MAM ZAZALOHOVAT?
TEPRVE ZACINAM, TAK SE OMLOUVAM …
DIKY
Nejjednoduší je img integrovat do Mapsource. Co ten program M3 z odkazu, který jsi četl, na ten jsi koukal? Popřípadě jiné programy, zkus chvíli zahledat ve fórech, já na to teď nemám čas a vláken na toto téma je tu spousta.
A nepiš kapitálkama, fakt se to blbě čte.
Mapy se opravdu přemazávají. Co tam máš za mapy? Přednahrané z obchodu a nemáš k nim nikde zálohu?
Mapu v Legendu mam Topo 50 v3, dostal jsem to k tomu v krame. Jak tu mapu, co jsem stahnul dostanu do Mapsource??? Ty soubory img tam nepujdou?
Například prográmkem M3, nebo třeba IMG2MS, nebo jinými. Jinak už bohužel opravdu odpovědět neumím.
Jestli máš zálohu mapy na CD, můžeš jí tam pak pomocí Mapsource nahrát znova.
edit: starší vlákno na stejné téma
Vubec nevim o cem mluvis. Jsem uplny zacatecnik a tyhle programky fakt neumim. Sejit a pomoc mi v tom asi nechces co?!
Navic by to muselo byt rychle, v sobotu odletam na ten Rhodos
Bohužel teď nemám příliš času, budeš to muset zvládnout sám.
Mám ale něco, co by ti možná mohlo pomoci více než M3. Tuhle mapu Řecka jsem, zdá se, taky už jednou instaloval a někde jsem stáhnul nebo vytvořil registrační soubor, se kterým v pohodě funguje.
Soubor, který ti posílám v příloze je potřeba nejprve rozzipovat.
Potom musíš udělat jednu z následujících věcí…
Buď nahrát všechny img a tdb soubory přesně do následujícího adresáře C:\Garmin\Greece-free\ Pokud tam takový adresář nemáš, jako že asi ne, tak ho vytvoř.
Nebo upravit (např. v poznámkovém bloku) rozbalený soubor s příponou .reg tak, aby obsahoval správnou cestu k datům Je potřeba upravit všechny 3 poslední řádky… jen cesty, dvě lomítka a všechno okolo raděj ponechat.
Až budeš jedno z toho mít hotové, tak dvakrát klikni na soubor reg_project_117.reg a potvrď zapsání do registrů.
Po těchto krocích by se ti mapa měla objevit v nabídce Mapsource. Rhodos ale zrovna moc podrobně není, tak snad nebudeš zklamnán.
Hodně štěstí.