uvažuju o koupi BT GPS modulu Evolve goTraxx, který má přímo ve specifikacích plnou podporu geocachingu. Tak bych se chtěl optat zda s tímto modulem máte někdo zkušenosti. A ještě zda mi bude fungovat s T-Mobile MDA Vario / HTC Wizars / Qtek 9100?
Samotný modul ti jen chytí satelity a zbytek zařizuje program, který máš v tom zařízení. Na něj jsou požadavky Bluetooh a nějaký tobě vyhovující software…
Tak jsem si ho už obědnal z Cybexu! Vím, že k tomu potřebuju software v PDAčku.. jde mi jen o to zda se po BT spolu dohodnou (ovladače apod.)..? Díky ještě jednou moc za odpovědi..
Tento GPS modul mam asi ctrnact dni a absolutni spokojenost. V panelaku ho musim mit na okne, jinak na chalupe ho staci polozit uprosted mistnosti na stul a chodi bezvadne. V terenu ok.
Mám ho ve spojení se stařičkým PDA HP h5550.
Citlivost GPS je fantastická.
S TomTomem to funguje krásně.
Pro použití na geocaching jsem si nainstaloval trial BeeLineGPS. Bohužel je to naprosto nepoužitelné. Chová se to jakoby byly informace z GPSky "zpožděné". Např. dojdete na waypoint a BeeLineGPS ukazuje, že vám zbývá ještě 12m. Zůstanete stát a údaj se pomalu zmenšuje až se po nějakém čase ustálí na konečné hodnotě (třeba 1 m).
Nevím, jestli je problém v GPS, PDA, SW nebo nějakém nastavení. Třeba mi někdo poradíte…
(Před pár dny jsem potratil svého Legenda. Ten byl (až na nízkou citlivost) naprosto bezkonkurenční.)
Tohle téma je sice asi dávno mrtvý ale přidám trochu do mlýna…
Nedávno jsem si za fajn peníze pořídil Nokii E50 a po pár dnech slintání jsem to nevydržel a koupil si právě kvůli všem veskrze kladným recenzím právě goTraxxe a musím říct že to chce sice trochu cviku naučit se lovit "kešky" ale každopádně parádička. V kombinaci se SmatrcomGPS což je parádní "švýcarský nůž geokačera" s dobrejma mapama a TomTomem mám v telefonu a GPS modulu mnohem víc než bych kdy očekával
Navíc mne překvapila super citlivost v neprostupných lesích a jedna super perlička ten goTraxx má stejnou baterku jako E50 takže když už telefon nemůže tak prostě přehodím baterky Zkrátka super věc