Ahoj mohli by jste mi prosim poradit jaka GPS je nejlevnějsí a přesto stačí na geocaching .poprípade moduly mam nokii 2690
Ahoj kdyby jsi chtěl tak mám doma jeden nadbytečný GPS modul Nokia LD-3W. Velice slušný příjem i v lese ![]()
to by bylo super=) akorat myslis ze by mi sel do toho mobilu co mam ja?
Javu i bluetooth to má, neměl by snad být problém.
ok.. A zakolik to kdyztak prodavas?![]()
Také si myslím, že by neměl být problém. Mě to šlapalo na expres music než jsem jí utopil
Slondi: máš SZ
Nejlepsi modul je od nokie :Bluetooth GPS modul Nokia LD-4W
V podstate ti stači jakýkoliv modul s čipem sirf III,na aukru seženeš něco už za dvě kila. Vesměs jsou funkčně stejně. Bral bych na tvém místě tu LD-3W co nabizi Loschuanos ale at ti na tom zrovna vypne Statickou navigaci. a pokud chces investovat o trochu víc a mít opravdu vynikající modul tak zkus ten LD-4W má perfektni voděodolný design,výdrž baterie výrobce udavá 11 hodin ale když ho budeš občas vypínat tak ti vydrží i dvacet,dvaadvacet hodin přerušovaneho provozu. výhodu má i v přesnosti(tenké tělo a žadné kovové současti které ruší přijem signalu) a v neposlední řadě má vypnutou Statickou Navigaci natvrdo od výrobce.
pry by mi to melo jit ale musim si stahnout java aplikaci nejkou nevite kterou?
Je tu celá sekce s názvem Aplikace pro mobilní přístroje - co myslíš, nebude to ono?
http://www.geocaching.cz/forum/viewforum.php?forum_id=8