Zdar,geocaching jsem objevil nedávno a docela mě chytl.Mám mobílní telefon SE p990i.V něm nainstalovaný mapy tomtom 6 a handygeocaching.Teď už jen potřebuju nějaký gps modul.Je lepší GPS modul I-TEC Bluetooth Slim nebo nokia ld-3w?A budou spolupracovat s mým telefonem a navigačními systémy v něm?Chtěl jsem nejdřív koupit ten od nokie,ale prodejce v popisu psal že nespolupracuje s mapamy tomtom.Je to pravda?Gps modul bych chtěl využít jak na geocaching,tak jako autonavigaci.
edit: tak ted koukam ze jsem to dal asi do spatne sekce.Asi jsem to mel dat do sekce GPS.
Bohužel přesnou odpověď také nemám ale z vlastních zkušeností vím že TomTom umí i obecné GPS pomocní nastavení COM portu a rychlosti, pokud to umí i verze v tom telefonu se dá jednoduše zjisti přímo v menu nastavení GPS v TomTomu ale rozhodně doporučuji to vyzkoušet.
Z vlastní zkušenosti bych se přikláněl k Nokia LD-3W se kterým mám zkušenosti ale vzhledem k tomu že je starší bych doporučil Nokia LD-4W který je menší a lepší.
Díky za rady.Asi pujdu do toho od nokie ld-4w.Rád bych to vyzkoušel,ale bohužel to asi nepujde.Za 1) bydlíš daleko a za 2)Potrebuju to co nejdrive,protoze zacatkem dubna jedu na klanovej sraz a cestou jeste jedu nekoho vyzvednout.Se vsema se znam jen pres internet.Tak abych to nehledal.
Tak dneska dorazil modul od nokie ld-3w.Zatím jsem ho zkoušel na balkóně a na procházce se psem.Spárování s mobilem proběhlo bez problémů.Díky za rady.Jinak za kolik by si ho prodal?Bohužel už ho nekoupím,ale jen by mě zajímala cena.
Mám ten I-Tec slim, je stejně dobrý jako Nokia. SirfIII, nabíjecí konektor z nové Nokie, byl jsem s ním spokojen, lovilo se dobře. Teď jsem ale už delší dobu používal integrovaný v 5800 a nově mám Vistu. Měl jsem ho jako zálohu v šuplíku, občas dobil baterku (uvnitř by měla být Nokiácká, ale to nevím jistě, nerozebíral jsem) ale asi půjde pryč. Kdyby měl někdo zájem, můžeme se dohodnout. Jsem teď na kolejích, takže ho případně budu mít v ruce až za 7-14 dní.