Zdravím všechny kačery!
Ode dneška rozjíždím webový projekt na kterém máte možnost ověřovat si výsledné souřadnice keší a jako bonus umí i převody mezi 3-mi nejrozšířenějšími zápisy GPS souřadnic.
Vypadá to dobře. Výdycky si to přepočítávám v excelu, ale takto je to konfortnější. A kontrola finálních souřadnic se taky hodí, vyzkouším to zítra.
Dík
Také si myslím, že poměrně znásilňuješ uživatele. Proč když někomu vyjde 15 3.456 tak to musí upravit na 015 03.456. Toto by jsi měl udělat ty (script) doplňovat na správnámísta nuly.
Úplně nejlepší možností by bylo, kdby tam byl jen jeden řádek a script by si rozpoznával formáty. Je pravda, že to dá více práce, ale ty to napíšeš jen jednou, ale uživatel to musí psát pokuždé.
Psaní nul mi ani tak nevadí.
Protože ale používám netbook a display je trochu nižší, musím po každém výpočtu rolovat obraz - vyskočí mi tam hezká fotka, ale výsledek je vždy mimo záběr.
Prvni odkaz jsem uz umistil do listingu keše #4a Zlaty patent / sifra [cache]GC1MDKC[/cache]. Docela by se mi libilo, kdyby u hlášky "Zde si mužete svuj výsledek zkontrolovat" bylo i nějake Tvoje logo (jako je u odkazu na Evince).
Taky mě dostalo, že při přechodu z tvorby odkazu na odzkoušeni z listingu keše musim také čekat 20 minut ochranné lhůty.
S tím psaním nul se na to mrknu, je pravda že by to nemělo být až tak těžké. Na druhou stranu mám uživatele víc na uzdě.
Kontrolu z listingu keše už provádíš jako jakýkoliv jiný kačer, takže lhůta platí taky.
Logo jako u evince snad nějaké bude, musím chytnout nápad;)
Mimochodem koukal jsem že jsem měl návštěvu od někoho s netbookem - celkově je problém dělat webové aplikace tak aby vzhledově vypadaly a nemusel jsem se omezovat výškou. Jedno řešení by tu ale bylo. Třeba v Opeře si můžeš upravit svůj css k obrazu svému. Tady konkretně by stačilo upravit divy header a logo.
Jen taky blby detail, nemel by ten obrazek kontroloru na hlavni strance hazet link na kontrolor (a ne prevodnik)?
Jinak super vec, az jednou urobim nejakou kes, tak to zneuziju.