Gps pro začátečníka

Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat,která GPS je nejlepší pro začátečníka?

Děkuji za případné odpovědi
Hamik :slight_smile:

Na začátek GPSku vůbec nepotřebuješ :slight_smile: Buď jen podle mapy na netu nebo jedtli máš smartphone tak do něj stáhni aplikaci a hledej. :slight_smile: Jestli budeš chtí ňákou poradit napiš jaký máš mobil případně jestli nemáš mobil s GPS tak stačí za 300,- dokoupit BlueThooth GPS modul :slight_smile:

Mám smartphone Lg-P350 :slight_smile: android 2.2. Stahnul jsem jsi aplikaci handygeocaching.Mám gps v tefonu ukazuje kam se jí chce :smiley: :slight_smile: a vůbec nedokáže nikam navigovat už jsem zkoušel podle mojí gps ňákou tu kešku v okolí najít a nenašel jsem…

Moc děkuji za odpověď :slight_smile:

Takhle bohuzel funguje GPS pokud nema zabudovany magneticky kompas. … Aby fungovala navigace bez kompasu tak musis byt porad v pohybu. Kdyz budes stat na miste, tak ti navigace bez magnetickeho kompasu fungovat nebude.

Pust si handy geocaching, nech se navigovat na nejakou kes a ujdi cca 100-200 metru jakymkoliv smerem. Nejlepe takovym smerem ve ktere m zacnou ubyvat metry. Uvidis, ze se ta sipka nakonec umoudri a zacne navigovat spravne.

Nebo jeste lepsi si to zkusit napr v MHD, ve vlaku nebo v aute.

Stáhni si C:GEO :slight_smile: Já hledám s T-Mobile Move a vždy v pohodě, brách s LG Optimus One taktéž a strejda se Samsungem Galaxy SII taky :slight_smile:

Všem děkuji za odpovědi…
Vidím to na stahnutí C:GEO :slight_smile:

A c:geo fdoporucuji dolpnit a k samotnymu navigovani pouzit aplikaci "Radar" - najdes ji na marketu, autor je Mike Cleron.

Pouzivam LG Optimus One a bez problemu.

Ale pokad u gc vydrzis urcite doporucuju koupit ofic.aplikaci od GS…

jj díky,Ale ten radar od Mike nemůžu najít :confused: …TeĎ jsem pročítal ňáké forum a dozvěděl jsem se že je dobrá aplikace locus je to pravda ? :slight_smile:

radar.

Jj, Locus je taky dobra apliklace. Musis ale doinstalovat i doplnek pro geocaching.

prvních 10 keší jsem našel jen podle mapy. teď mám Galaxy ace s programem c:geo a jsem úplně spokojený.

Já prvních 310 keší bez navigace.