Zdravim, nezná, nebo nemá někdo nějaký GS software/program, který ukazuje a počítá i s cestami.
Já osobně mám sonny ericson K790i, gps modul Nokia l4-3w a v mobilu mám HG Arcao Edition…ten bohužel počítá jen se vzáleností vzdušnou čarou.
pokud možno, chtěl bych free program/software a nejlépe v češtině…děkuji moc ![]()
V jave nic takoveho nebude, kup neco se symbianem nebo WM a mas po problemu.
napada me treba TrekBuddy, muzes si do nej pripravit mapy a mit je offline v mobilu.. ale jak jiz bylo receno s javou je to nejhorsi, na druhym miste je symbian, a na windows mobile je tech programu uz kupa..
Zkus prográmek Locify. Nejlepší ale je, když máš normální gps. Nebo potom ještě ten BT GPS modul.(BlueTooth GPS module) Myslím že ho vyrábí nokia a lze připojit ke každému mobilu s Bluetoothem.![]()
TrekBuddy ani Locify nepouzivam, ale zeby tyto programy mely zabudovane routovani to se mi teda nezda ![]()
predpokladam ze tazateli nejde jen o mapy, ale predevsim o routovani. Nic takoveho v jave asi vazne nenajdes.
existuje např. http://www.amazegps.com/ používal jsem kdysi na nokia 6233, ale pozor, chce to datový tarif, protože mapu si stále průběžně stahuje ze sítě…
nebo zkus vygůglit "TMJ - TrackMyJourney"
našel jsem kdysi na internetu nejaky projekt,kdy nekdo chtel offline navigaci pro javu…
Zkus si pohrát s tímto programem: Navigace jMap - java aplikace pro mobilní telefony s Bluetooth GPS
V programu je možnost vyhledávání trasy. Myslím že to tahá z mapy.cz
Největší slabinou je asi příprava mapy.