Ahoj ve spolek. Mám možnost nechat si dovézt MAP60 CS z Ameriky za lepší peníz, než se dá sehnat u nás. Může v tom být nějaký problém? Se softwarem, s mapami, s kompatibilitou, prostě s čímkoliv? Máte s tím někdo zkušenosti? Předpokládám, že problém bude v záručním servisu, ale s tím už bych se nějak smířil…
Budes tam mat americku basemapu - nevadi, ak mienis kupit ceske mapy a mapy uzemi, kde sa budes pohybovat.
Zaruka - nastuduj si to na garmin webe, ale nedavna info hovorila, ze to budes v pripade poruchy posielat postou do Londyna.
Takze si to zvaz.
Situace je takova, ze kompatibilita by mela byt bez problemu, akorat je fakt problem se servisem, mel jsem debatu s jednim a odmitaji vzit US verze na opravu, reklamace neprichazi take v uvahu. Mozna bys v pripade problemu nejaky servis sehnal. Koukni na stranky www.skyfly.cz, prodavaji EU i US verze za pomerne dobre ceny a mas vzdy moznost jim US verzi, alespon behem zaruky, hodit na hlavu. Jeste mne napada, ze v US verzi je original mapa sveta podrobnejsi v casti ameriky, ve verzi EU kupodivu evropy ![]()
No jo, jenze ty pomerne dobre ceny jsou porad ceske. Na SkyFly koupim 60 CS (US) za 15k a v US ji koupim za 11 a to je porad sakra rozdil… Ted je otazka, jak se mi muze prodrazit pripadny servis.
No pravda to je, ale z vlastnich zkusenosti, kdyz jsem si objednal v eshpu autoradio a hned slo do autorizovaneho servisu, aniz vydalo jediny hlas z CD, radeji vse koupit doma. Nekde se tu resilo posilani GPSky do Londyna, coz neni nejlevnejsi. Samo pokud se postesti, tak nemusis mit po celou zivotnost pristroje jediny problem.
Ja jsem ted objednal od tuzemske firmy GPSMAP 60C EU verzi za 14000,- s DPH.
Já mám 60C z USA a je OK. Base mapa je stejně tak obecná, že mi ani nechybí.
Pokud si koupíš Atlas 10R (3500,- Kč), tak je jedno, jestli máš US nebo EU verzi.
Pokud riskneš tu záruku, tak za těch 14 000 koupíš přístroj i mapu.
Toť můj názor, ale možná bych mluvil jinak, kdyby se porouchala ;o)