GPS:

Narazil jsem na film GPS, jen neumím anglicky a tak jsem i zárověn zvědav zda to bude mít něco společného s GC
http://www.imdb.com/title/tt0464006/

No podle toho co tam píšou, by tam možná mohlo bejt něco z geocachingu.
"Kamarádi ze školy se vydají hledat poklad pomocí GPS. Místo nalezení skrytého pokladu, naleznou skrytou truhlu obsahující fotografie unesené ženy a GPS souřadnice které je zavedou hlouběji do lesa. Jsou fotografie pravé, nebo jsou součástí hry?"

Tak že máme Geocaching i ve filmu, tak ještě čekám nějakou počítačovou hru a bude to dokonalé :smiley:

Tak už ten film stahuju, tak jsem zvědavej o čem to bude…

jj taky už sosám, a upřímně jsem zvědav, aledalo se to čekat kdy GC někdo do filmu zakomponuje :wink:

No jsem zvědavej, doufám že tam bude nějaká akce… rychlý černý auta, FTF, nějaký trekovatelný čísla atd… TFTC
in: manželka
out: kidršrot

link na stary thread v gc.com foru

Geocaching už je poměrně dlouho ve hře Second Life.

Mimo jine byl i nejaky dil nejake kriminalky o Geocaching.

jj Zákon a pořádek 4.serie 21.díl, tam byl přímo geocaching

Pokud by někdo scháněl písničku z toho filmu G.P.S. tak se dá stáhnout přímo ze stránek hry, která byl udělaná k tomu filmu

http://www.gpsthegame.com/bonuses/gpssong.mp3

titulky k tomu filmu jste nekde nasli??

No paráda.. Tak už ve filmech, v seriálech, v tisku, u bakalářů se vyskytl geocaching.. To už můžeme rovnou křičet do rozhlasu, o co jde apod…:(:frowning:
Jinak k tomu filmu: Kolik má MB (nebo GB)?? Že bych si to taky stáhl..:smiley: Ať vím, o co go..

750MB

Má klasicky 700MB, aspoň ta má verze.

Popiš mi prosím jak je v té hře. Pípne cache koukneš na mobil a razíš na ftf? :smiley:

Tak jsem si konecne nasel cas skouknout ten film a docela slusny jatka. GPS hra kterou hrajou v tom filmu nema s geocachingem jako takovym co delat, nicmene jista inspirace se zaprit neda.
Ten FTF hon na zacatku byl super, dokonce jsem se dockal i cerneho auta:) ikdyz v trosku jine podobe. No kazdopadne kdyby na konci kazde multicache cekaly dva miliony dolaru, nebylo by to spatne. Jeste do vybavy na kesovani pridat tri basy piva, jednu ostre nabitou devitku a bude to.
Celkove film nebyl spatnej, porvni polovina byla supr, potom to bylo uz takovy nic moc, pri druhe polovine filmu jsem si vzpomnel na vriskot, takze asi tak. Docela se mi libilo, jak tam meli pekne udelanou tu 3D mapu terenu s tim krizem, kudy kam se premistujou. Jeste se mrknu, kam ukazujou ty souradnice z filmu…

Hmm tak souradnice jsou bud uprostred jezera,nebo dalnice nebo oceanu.

Checht checht checht. Jsem náhodou kliknul na advertisement banner na gc.com a docela jsem se nasmál.:D:D
Tentokrát zdá se opravdu i o geocachingu… SplinterHeads

Pěkně velká lékovka :D:D:D

vážně dobrý :D:D:D

Ach jo, soudě podle traileru přitáhne tahle "kačerka" ke GC určitě mnohem víc mudlů než všichni zaměstnanci Dopravních podniků ve všech Loskutácích světa…