Zdravim vespolek , kamarad si poridil tuto navigaci , chtel jsem vyexportovat pres skrysotlac soubor s keskama , to se mi samo podarilo , ale narazil jsem , na problem , ze pc nevidi tu 60 tku jako disk , takhle jsem si cpal soubory do pda i do Oregonu , vice mene nemam s 60 tkou zadne zkusenosti , prosil bych nejakeho zkuseneho kolegu o radu…dikec
Ahoj. Mám pocit, že do šedesátky je potřeba nahrávat cache jako waypointy přes speciální program (Mapsource, EasyGPS, …). Otevřeš v programu soubor GPX, a klikneš na odeslat do přístroje.
[color=gray]Popřípadě jako POI přes POILoader… sorry, jenom pro verzi CSx[/color]
[color=gray]Jestli to nějak funguje i přes kartu teď nevím, ale výše uvedeným způsobem určitě… taky relevantní jenom pro CSx[/color]
Ahoj
soubor gpx uložím a otevřu jej v Map Souce. programu který je dodán na CD spolu sGPS, potom odeslat do GPS . Je k tomu potřeba jen ten kabel co je v krabici a ovladače. Map Source si GPS najde sám a odešle body do GPS. Funguje to spolehlivě. Chce to trochu času a cviku. ![]()
Myslim, ze do 60CS to jde pouze pomoci bodu pres Mapsource. Dohravat POI podle me umi az 60CSx.
To znamena, ze do 60CS jde nahrat maximalne 1000 (mozna jen 500) bodu - kesi.
Hmm no jo, máš pravdu. Sorry za dezinformaci. Waypointů by snad mohlo být podle některých zdrojů i 1000 (Manuál ovšem tuto informaci z ne zcela pochopitelných důvodů tají. :-/ )
Pokud by bylo přeci jenom potřeba víc bodů, zbývá ještě možnost vytvořit si průhlednou mapu. To už je ale bohužel o něco složitější.
Návod je kdyžtak tady na wiki.