hledal jsem zde a nenasel tak se ptam, je-li to tady omlouvam se . . .
atlas 7 nt mapa a vypocet trasy s vyloucenim dalnice dava prachbidne vysledky - primocary bezproblemovy prujezd mestem se stava nekonecnou klickovanou, zruseni podminky vylouceni dalnice opet vse napravi - opravdu to znamena, ze tento filtr nelze rozumne pouzit ?
Dik
Nebude to přístrojem gpsmap 60 csx, protože u moji Visty HCx je to obdobné, už jsem o tom psal někde tady na foru a nikdo se k tomu tenkrát nevyjádřil.
Musím mít též v GPSce povolené dálnice, aby mi to našlo rozumnou cestu v místě, kde dálnice širokodaleko žádná není. Vyřadím-li ony dálnice, tak např. do 10km vzdáleného městečka mě to vede 20-ti km oklikou přes samé kotáry místo po pohodlné přímé cestě, kterou denodenně jezdím. (ostatní nastavení mám v poho: sleduj silnici-nejkratší-výpočet pro auto/moto, …)
Dik za zpravu, hledanim dalsich informaci jsem se dopatral, ze pod dalnicemi se u garminu mysli i silnice 1. tridy.
Pak jsou vysledky pochopitelne.
Nojo, tak nějak jsem to tušil. Pak asi když chci ty skutečné dálnice vyřadit, pak musím zatrhnou zrušení "Placené silnice". Trošku zavádějící, ale už víme.