GPSMAP 60CS US

půl roku stará, displej chráněný SUF fólií + 1 náhradní, všechny knížečky, jak nová, našla 40 keší, cd a kabely, nabíječka Panasonic + 4 fungl nové NiMH 1600 aku.

12500 korun.

nebo 11500,- bez nabíječky a aku.

nebo za 11000 bez fólií, bez kabelu a bez ničeho, jen holej přístroj.

Si trhněte nohou, zadarmo byste ji nechtěli?
:stuck_out_tongue:

Beru :-))))

Neber to osobne, ale je to dost drahe na to aby to bylo zajimave … takze se nediv.

Zvlast kdyz je uz novej model ;o)))

Vzhledem k tomu, že tys prodal to samé za 15 tisíc to moc drahé není.

To same to nebylo … byla to EU verze (tedy se zarukou v cechah), byla k tomu ToPo50 a A10R, autonabijecka, originalni stojan do auta a pouzdro … prijde ti to jako “to same” pri porovnani s nabidkou “hole” US verze ?

Upřímně řečeno příjde - rozdíl 4000 tisíc je za autonabíječku, stojan, pouzdro a mapy dle mého docela adekvátní, možná to udělá ještě tisícovku navíc, ale to je docela jedno. Záruku vůbec neřeším, protože mám v tento přístroj bezmeznou důvěru, ale jakmile vyjde 60CSx a já budu chtít prodat scoji 60CS s Topo50 za velmi slušnou cenu :-)) tak se tím taky budu ohánět :-))

Jestli uz neni cas se uz zacit ohanet … az vyjdou nove pristroje, uz bude pozde …

btw. jen “ty mapy” jsou za 10.000 … a jejich cena je porad stejna, ty se nijak neopotrebovavaji … :slight_smile:

ale to je jedno … dulezite je prodat “za co to de” … a myslim, ze ted “to de” za vic nez to pude az vyjdou nove pristroje …

Ono v podstatě i ta GPSka se nijak neopotřebovává, od nové bys ji nerozeznal, ale kupující to většinou vidí jinak :slight_smile: já ale nemůžu stávající GPSku prodat, když nemám žádnou jinou, i za cenu toho, že trochu potratí na ceně v případě, že ji budu prodávat, až vyjdou nové modely. Možná to ale dopadne jinak a já ji nechám zdědit otci nebo někomu z příbuzenstva, uvidíme. Mimochodem řekl bych, že typický majitel Geka, který našetřil a touží upgradovat asi radši veme z druhé ruky 60CS za poloviční cenu nové 60CSx

Asi rok a půl stará, displej chráněný SUF fólií + 1 náhradní, po výměně krytu, všechny knížečky, jak nová, cd a kabely. Dovoz z USA
10000 korun.

Prodáno