GPSmap 60CSx - POI body

Nikde jinde není asi 60-ka tak rozšířená jako mezi zdejší komunitou a tak začnu vyzvídat tady. Původní GPS Quest jsem byl po "umrtí" nucen nahradit a zvolil jsem 60-ku. Využívám ji i jako autonavigaci (to navigační kecání umím oželet), ale při využívání POI (konkrétně radary) mi vadí že při přiblížení/spuštění alarmu se kromě cvrlikání objeví obrovské červené okno s dvouřádkový textem …"Upozornění na omezení rychlosti bla,bla,bla …, které při jízdě stejně nejsem schopen číst, navíc zakryje velkou část mapy, cež je někdy před odbočkou dosti problém. Původní Questka upozornila na radar zobrazením kolečka s rychlostí v místě jeho umístění, takže člověk i odhadl jak má k radaru daleko a kdy ho minul. Ty ikonky jsou vlastně součástí gpx souborů, jenže 60-ka je asi nevyužívá. Ptám se tedy, jestli lze to hlášení 60-ky nějak modifikovat, jinak nastavit a nebo přímo ovlivnit změnami v gpx souborech.

Ty ikonky jsou součástí gpx souborů, ale musis pri nahravani do GPS mit u kazdeho .gpx i obrazek te rychlosti v .bmp

Takze asi takhle:

CZ-Radar_M40.gpx
CZ-Radar_M40.bmp

Obrazek si muzes zvolit jaky chces treba stazenim z poi.cz
http://www.poi.cz/index.php?poi=ikony1

Jasně, to já vím, blbě jsem se asi vyjádřil, stejnej název rozdílná přípona jsem zjednodušil na pojem "je součástí". Ale jinak, funguje ti tedy 60-ka jak bych si představoval, tj se zobrazením ikonky rychlosti a BEZ toho dvouřádkového červeného okna? … v tomto je můj problém.

Tak si při importu POI loaderem vypni upozornování jak na vzdálenost tak na rychlost a hned se Ti ten červenej dvouřádkovej text nebude zobrazovat :smiley: