Přátelé poraďte … na doporučení řady z Vás jsem zakoupil uvedeného Garmina … byl nadšený za jakou super cenu mi přišel … ALE včera když jsem slavnostně rozbalil balíček a vložil do přístroje baterie tak jsem nešťastný. ANI ŤUK. OBRAZOVKA JE STÁLE TEMNÁ ikdyž mačkám hlavní vypínač jak steklý … je chyba v přístroji nebo v uživateli, nemusí se náhodou nějak mašinka nažhavit před prvním užitím ??? Moc dík za zkušenosti.
Vypínač se musí cca 3-5sec držet. Abys vyloučil vliv bateríí, tak připoj GPSku k počítači přes USB. Pak dokáže fungovat i bez baterií.
Jinak něco jak "prvni nažhavení" potřeba není
No tak nějak jsem si to myslel, dokonce i k PC jsem ji měl připojenou. Vzhledem k tomu že je bez reakce tak budu muset přiškrtit dodavatele. Dík za odpověď TH
Este pripadne skus skontrolovat ci mas spravne vlozene baterky, v navale radosti z novej hracky sa mi tiez podarilo ich tam na prvy krat narvat opacne ![]()
No to mě napadlo taky, ale tyhle nový hračky jsou už blbuvzdorný a opačně se tam baterie skoro nedají vložit. Tužkovky se tam můžou dát asi jakýkoli takže už Vážně nevím a dodavatel mlčí …
Navíc propojená GPSka přes USB nemusí mít baterky vůbec a funguje. Asi je opravdu vadná
Co zkusit hard reset ? Jak se to dělá s 60CSx ale neporadím, mám Vistu HCx. Ale asi to bude nějaký podobný trojhmat…
Trojhmat na hard reset je ENTR a PAGE a zapnout … to však v mém případě nepomůže, protože je asi vážně vadný přístroj. Konzultoval jsem to s Garminem a ti řekli reklamovat … takže doufám, že to nebude moc dlouho trvat !