GPSMAP 60cx vs. 60csx

Zdravím,

chci si objednat tuto navigaci a chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi modelem GPSMAP 60CSx a 60CX.

Díky

https://buy.garmin.com/shop/compare.do?cID=143&compareProduct=310&compareProduct=309

CSx má navíc barometrický výškoměr a kompas - oboje velmi užitečné.

Kompas jsem mel zaplej parkrat pred lety, na vysku se obcas kouknu, ale neni to nic bez ceho bych se neobesel.

Takže 60CX by měl teoreticky stačit? Bez výškoměru a kompasu bych se měl obejít ne?

Já se bez výškoměru a kompasu obešel tři roky. Dřív, když CSx stála 18 tisíc a Cx 16 tisíc, jsem to řešil. Porovnej si cenový rozdíl dneska a rozhodni se, jestli Ti ta ušetřená stovka nebo dvě za to stojí. Sice, ikdyž tu barometrickou funkci nebudeš používat, jednou se Ti šikne a pak si řekneš: "Jo, to stálo za to!"
Tak asi tak.

Sice už 60CSx nemám - vadila mi nemožnost ukládat a číst listingy keší, ale z hlediska přesnosti logů tras ji hodnotím ze všech GPS, co jsem používal, nejvýše. (PDA, externí GPS, Oregon). A to i právě díky vestavěnému barometru.
Jak už bylo výše řečeno, rozdíl v ceně je dneska asi nevýznamný. Musím íct, že kdyby ve své době uměla listingy, nikdy bych se jí nezbavil…