GPSmap60CSx - mazání bodů? nahrávání nových bodů?

Ahoj. Nikde jsem se nedoklikal k vymazání původně nahraných bodů do GPSmap60CSx. Z GC.com mi chodí sady GPX bodů po 500 kusech z okolí mého bydliště. Několikrát jsem je tam nahrál a teď mi to dokola křičí, že je paměť s body plná. Co s tím? Víte někdo? Jak se mažou dříve nahrané body? Sorry, teprve se s tím učím, tak snad pochpíte a poradíte. Díky.

bodů můžeš nahrát do 60CSx 1000 (teda co já vím) a smažeš je jednoduše tak, že na garminovi namačkáš find / waipoints nebo geocache (podle toho kde to mas) /entr/ menu /delete…/ a tam si vybereš co všechno chceš smazat

pokud cpeš do garmina POIe, tak to je omezený velikostí karty (takže já tam třeba mám celou ČR) a ty se jednoduše vždycky při přehrátí databáze přemažou…

Musíme si postěžovat v Picodasu, že se poslední dobou ty GPSky expedují bez návodu :slight_smile:

Buď můžeš mazat body jednotlivě, přímo v menu otevřeného bodu a nebo všechno, co vybereš, v menu trasového počítadla.

Já si GPS čistím tak, že si z ní vše stahnu do PC, uložím a pak nahraju znova jen stálou databázi bodů a keše z oblasti, kam se chystám. Takže nemám moc šanci překročit možných 1000 bodů.

Pokud chceš mít v GPS všechny keše v ČR, tak to jedině POI body, tam není rozsah omezen počtem bodů.

Dík za rady, funguje to :slight_smile:

No, ono když celej den překládáš manuály do rozličných jazyků, tak po opuštění pracovního režimu je byť jen letmý pohled do jakéhokoli návodu to poslední, k čemu by ses uchýlil, a to i za cenu, že kdesi na diskuzích spřádáš nadbytečná vlákna a jsi okamžitě zaškatulkován jako debil B) Takže já jedu metodou pokus-omyl a když to nepomůže, ztrapním se někde veřejně nějakou všem jasnou otázkou

:stuck_out_tongue: