Zdravím,
asi se to tu uz mnohokrat probíralo. Nevíte o nějaké aplikaci pro windows mobile, do které bych si jenom nahral gpx, vybral nejblizsi kes, a podle vestavene gps by me to navigovalo. Díky
Stačí si vybrat
http://www.geocaching.cz/forum/viewforum.php?forum_id=8
Namátkou: GeoScout, BeelineGPS, WMGeo, GCzII
A jaky program mi doporucite? Aby slo jit za sipkou a mohl jsem si pohodlne z pc naimportovat gpx s listingem?
Tak to zalezi dost individualne. Kazdy ti doporuci to, co pouziva.
GeoScout ma mapy, BeeLine GPS a WMGeo mapy nemaji (i kdyz u WMGeo o nich autor uvazuje, ale zatim neni cas) a GCzII neznam, tak nevim do ktere kategorie zaradit
No, jak to tak ctu, tak chces prave WMGeo
Sice je to selfpromo, ale WMGeo v soucasnosti neumi o moc vic, nez nacist GPX, vypsat nejblizsi kese a navigovat na ne (+ samozrejme jednoduse zobrazit listing, hint, …).
Takze pokud nepozadujes zadne pokrocilejsi veci jako mapu, nebo stahovani informaci primo z gc.com, tak si myslim, ze WMGeo by mohlo byt to prave ![]()
Vyzkousej a uvidis. Pripadne se klidne obrat s jakymikoliv dotazy.
To WMgeo vypadá slibně, díky to zkusím.
Tak WMgeo mi bohuzel nejede na wondows mobile 6.1 standart. je delano pro dotyk. ovladani
verzi pro OS WM3 nelze nejak jednoduse zkompilovat?
A nejakou ktera by jena bez dotykace na standartech??? Znate???
to co konci std by melo jet bez dotykace
z myho pohledu je GCz II momentalne nejlepsi sw pro Win Mobile , s aktualizaci tak co 3 dny …
http://nicque.com/pqz/GCz.htm
Nejak mi to nejde nainstalovat. Pomuzete mi??
Geoscout je pořád o půl třídy lepší.
Při spusteni geoscout 2 mi to pise: V aplikace woodpecker.geoscout.ce.exe doslo k neocekavane chybe… Nevíte co s tím
Co máš za přístroj?
Označení té chyby?
Máě skutečně poslední verzi?
Co máš za přístroj?
Označení té chyby?
Máě skutečně poslední verzi?
Mám HP ipaq voice messenger. Toho geoscoute jsem uz odinstaloval a skoro po celodenim hledani mi funguje beelinegps. asi to neni to nej ale funguje.
Každému asi vyhovuje něco jiného.
Já naopak GeoCsouta rád nahradil CGzII.
Také považuji GCz za nejlepší aplikaci na caching pro WM.
Nehledě na to, že GCz jsem nemusel krást.
Mimochodem, zkoušel jsi poslední verze GCz? Vývoj poskočil velmi rychle dopředu.
GCz mi funguje puze verze 0.0.31 jiná ne, a tam zas nejde naimportovat gpx
Nehledě na to, že GCz jsem nemusel krást.
Můj scout je legálně registrován B)
Mimochodem, zkoušel jsi poslední verze GCz? Vývoj poskočil velmi rychle dopře
Ne, ale bylo mi řečeno - cca 10 dní z5, že tato aplikace neumí:
- Stahovat mapy do offline
- Logovat cache stylem, že je zaloguju v terénu a teprve později pošlu všechny logy najednou na server
A dokud to nebude umět minimálně toro, nemá u mě šanci.
Jaký formát podporuje beelinegps??? loc ani gpx tam nejde (stahovano pres skrysotlat)