Grabnutí omylem

Při logování jsem omylem namísto Retrieve from … zvolil Grab it … Později jsem to chtěl editovat, ale systém mě nepustil. Co s tím? Je to sice nic proti ničemu, ale rád bych věděl, zda existuje způsob jak log opravit na Retrieve from. Díky za radu

Ten log by snad mel jit celej smazat a udelat novej, ne?

Jestli to nepůjde opravit, tak ten coin alespoň protáhni keší, kde jsi ho našel, aby se zachovala cesta.

Smazanim logu se ta akce "grab" nezrusi - to zustane… Jen se smaze to co, jsi k tomu napsal…
Nejcistejsi reseni je v tom pripade, aby si ten puvodni drzitel grabnul coina nazpet.. Takze mu napsat mail, mozna nebude vedet track cislo - tak mu ho k tomu pripsat take :slight_smile: … Pokud by to ten puvodni drzitel nechtel resit, tak alespon protahnout kesi, odkud jsi to vzal, aby se coinu zbytecne nezkratila cesta…

Jestli jsi chtěl dávat "Retrieve from" a uklikl se, tak už v té keši byl zalogovaný, ne?
V tom případě ji má v trase (jinak ho tou keší protáhni).

Je to tak, jak píše Zmijovkář - TB [tb]TB2RVPB[/tb] byl už vložený do cache Janova Ves, a tak je jedno, jestli jsi ho z ní vyzvedl logem "retrieve" nebo "grab".
Logy se liší jen tím slovíčkem a tím, že "retrieve" jde jen u toulavců v keších, zatímco "grab" je univerzální zaklínadlo.

Takže to neřeš, nic se nestalo;)

Díky všem za rady, je to přesně tak jak píše PaWcz, TB byl už vložený, proto jsem také psal, že je to nic proti ničemu, ale pro klid duše jsem se raději zeptal a uklidnil tedy;)