Gratulace Dorcimu !! :-)

Gratuluji Dorcadion Teamu k dosažení 499. kešky!! :-))

Ano, je to trochu neobvyklá gratulace, ale předpokládám, že Michal teď nemůže spát a že historicky první českou geopětistovku pokoří hodně hodně brzy. Tipnul bych, že ještě dnes… :slight_smile:

Mně osobně chybí dvě kešky do první padesátky, takže je vidět, že jeden Dorcadion vydá nakrásně za deset nějakých Whoeverů!! :slight_smile:

Gratuluji! Who

Díky moc Who za pre-gratulaci, ale dnes určitě 500 nebude… po dovolené se na mne v práci vyhrnulo spousty nepříjemností a tak tu asi ztvrdnu do večera. A ještě k tomu to hnusné počasí :(. 500 cache jsem plánoval na zítřek, doufejme že bude o něco lépe. A za deset Who určitě nevydám (jedině tak hmotností :)), jednak nás je na to lovení v týmu víc a pak už také lovíme od Silvestra 03…

Michal

Tak dobře, tak tedy zítra, ale určitě! Já už se těším, až bude pětistovka pokořena, i když to nebude můj úspěch… :slight_smile: Ať Ti to jde dobře v práci, já sedím v práci - na recepci teď a budu v tom pokračovat celý víkend… a žádný geocacher na Tea 4 Free! nepřichází a nepřichází… asi to bude tím hnusným počasím… třeba někdo přijde zítra. Co takový PC-Romeo, který tvrdil, že za mnou zajede na kole? PC, kdepak vězíš?

Pěkný večír přeje Who

Uz je to tady… Prvni petistovkar na uzemi CR :))
Gratuluji, jen tak dal.

Najvasnivejsiemu geocacherovi a celemu teamu vsetko najlepsie praju Saman a Petulka :slight_smile:
Dvaja muzi v bielych plastoch s kozenou kazajkou Ta ocakavaju pred Bohnicami, Michale :)))

Blahopreju blahopreju, a to jsem se na kvetnovem geopivu chvastal, ze do te petistovky jeste udrzim vedeni :slight_smile:

Také se přidávám ke gratulantům. Blahopřeji a přeji hodně štěstí do další pětistovky.

Take se pripojuji ke gratulacim. Jsem zvedav, kdo prvni a kdy prekona 1000 cache. ;).

Skoro by som povedal, ze otazka neznie kdo, ale len kdy :))

Moc děkuji (-jem) všem za blahopřání, pětistá ulovená mi dala včera docela zabrat :). Jsem ale přesvěcčen, že v Bohnicích na pavilonu 22 sám nebudu… určitě alespoň na geomariáš partičku dohromady dáme :).

Michal

Cely DAPE team rovnez gratuluje ke kulatemu vyroci!

Taktéž se připojuji ke gratulacím, dobře si tu pětistou vychutnejte, ať za to stojí :slight_smile:

Chci dorazit az tam budes ty. A dycky sem v Praze tak, ze tam zrovna nejsi ty ale kolega. Aspon podle toho jak si rikal ze pracujes kazdy druhy tyden. :wink: Treba ted tam nejsi, ze? A minulej tejden si byl, ale to ja byl ve Francii. :wink: Pak jedu na chatu. Teoreticky tu budu pristi pondeli, tak bych se snad moh stavit. :wink:

Tak ja tedy taky gratuluji no… :wink: Snazim se dotahnout to aspon na polovic otho co mas ty… :wink:

Gratulujeme aspoň opožděně po návratu z geodovolené…

PC, sorry, já se sem občas zapomínám podívat… škoda, že nelze nastavit, aby příspěvky z fóra chodily mailem… Kdyžtak mi pošli mail, kdy se sem chystáš, nebo kdy máš čas. Já tu budu (tam budu:-) třeba celý příští týden…
Měj se,
ahoj Who