Groundspeak dnes publikoval pohyblivou kesku

Vypada to, ze ode dneska mohou byt schvalovany kesky, ktere jsou v neustalem pohybu :D! Zeby prulom v pravidlech Groundspeaku?
viz GC1BE91..

supr…jedem pro ní? :smiley: sleduje jí 132 uživatelů tak to musí být FTF v přímém přenosu :wink:

Myslím že dlouho fungovat nebude. Vypadá to spíš na nějak renonc při schvalování.

Heh, to je vec. Asi by to nemela byt tradicka, pak by to bylo OK. Jinak se hlasim na vylet! Ona i ta jeho 2. ve sprave je zajimava. Ale radsi bych nahoru, nez dolu.

Taková pohyblivá keš funguje ve slovenské Stupavě (mezi Lanžhotem a Blavou). Někteří se furt hádáte o pravidla, jestli to je nebo neni dostatečně podle nějakejch regulí. Kristova noho! Na světě je takových šílených kvant keší, jedna podle pravidel jako druhá, určitě je máte všechny už pod nehtem, že vám zrovna tahle jedna tlačí v botě, co?
Já myslim, že tahle hra se zvrhla v tak masovou záležitost, že každé oživení nějakou inovací nám může jen prospět. Přestaňte rýpat do pravidel grantspíku a běžte do terénu něco odlovit. Děláme geokešink, ne šachy.

Tak listing je už zamčený, takže je jasné, že už od začátku to nebylo myšleno vážně.

Ale pobavilo mě, jak někteří rychle zalogovali fake Found it. :slight_smile:

No ona i jeho první založená keš, je dost zajímavá a dosud bez nálezu.
[cache]GCG822[/cache]

Edit: tak on to už psal Akryx :wink:

Mám rád kešky na pěkných vyhlídkách, ale obávám se, že tu nejdokonalejší vyhlídku nezdolám :slight_smile:

Nu nic, půjdu si aspoň zahrát ULTIMU …

Jojo, parádička. Tu jeho druhou keš už nějaký ten pátek na watchlistu mám. Zdá se tedy, že tento člověk nyní vlastní zároven nejníže i nejvýše umístěnou keš. :smiley:
Nicméně tipuju, že tady to FTFko padne dřív než na té podvodnické záležitosti. :wink:

A né že bude zase PaBa tvrdit, že má auto v servisu :wink:

Teoreticky proti pravidlům, selským rozumem totéž jako multina s indicií v tramvaji nebo vlaku. Proti té tramvaji dokonce snadnější, protože na rozdíl od ISS nevíš kde tu konkrétní tramvaj potkáš :smiley:
Na druhou stranu FTF může padnout klidně za pár měsíců, vím že už někdo měl na ISS nějaký geocoin a Garriot to nebyl.

Čekal jsem, že tohle jednou vznikne. Ale ne tak brzy! :smiley:

Myslíte, že bude možno odlovit i po dopadu?

Možná ano, stačí aby owner aktualizoval souřadnice :smiley:

Pokud by je aktualizoval aspoň chvíli PŘED DOPADEM, měli by obyvatelé ještě šanci k evakuaci a Benjo5 k FTF :smiley:

P.S.: Já ještě pamatuju, jak jsme se sázeli, kam to zaboří SKYLAB…

Nechapu, proc to nedal na nejakou geostacionarni druzici, pak by to bylo i co se tyce pravidel ok, ne?

Při zkušenostech zakladatele keše se divám, že to neklaplo.

Já myslím, že toto bude jediná keš tohoto druhu "oficiálně" podporovaná GroundSpeakem. Zatímco krabky jezdící v rozkodrcaných autobusech někde na vesnici (z pohledu Seattlu) jsou nezajímavé, tak keš na mezinárodní orbitální stanici je něco unikátního.
Keše na geostacionárních družicích jsou pro kačera nedosažitelné, na ISS se má možnost (jako "vesmírný turista") podívat …

No to by mě zajímalo, kterej místní kombajn (a není jich tu teď málo :D:D) se podívá do vesmíru jako první … chlapi měli by jste začít přestavovat… :wink:

To je toho. Nase firma tam ma "webkameru". Bohuzel vystup z ni neni verejne pristupny, ma ho jen ESA. Jinak bych hned zadal GS o vyjimku na zrizeni virtualky. :wink: