Ahoj o vikendu mi prisel dotaznik z Grounspeaku na mail?
Prislo to jeste nekomu?
Vypada to, ze Groundspeak pujde do sebe a zacina se ptat svych uzivatelu co by se jim libilo a co ne nebo mozna jsem jenom takovy naivka? ![]()
Zdravim
I mě tento dotazník přišel. Jaký bude ohlas a co z toho pojde netuším.
Myškin
Mě to přišlo skoro před 3 týdny. A divil jsem se, že o tom tady nikdo nepíše.
i já jsem už dotazník vyplnil. Informace o tom, že něco takového přijde byla napsaná v jednom z minulých mailů od groundspeaku.
Nejvíc mě zaskočila otázka, jestli bych si zaplatil prémiové členství i za 39,99$
Mě nic takového nedošlo a to jsem aktivním přispěvatelem Feedbacku. Proto jen doufám, že i za mě všichni u toho 39,99 odpovídáte NE. ![]()
Hmm, tak mě se nikdo dotázat neobtěžoval… :@
Odkázat na příslušnou adresu či přeposlat formulář by možné nebylo?
Přišel mi teď v ČT nebo PÁ, tech 39,99USD mě moc nepotěšilo. Pravděpodobně, bych si to znovu zaplatil, jen mi to přišlo jako tahaní peněz bez další přidané hodnoty (nové funkce).
bohužel, po vyplnění ankety už link nefunguje
Dorazilo toto:
Jak uz nekdo psal, dotaznik po vyplneni uz neni dostupnej.
Taky se mě na nic neptali.
Zatím mi to nedošlo, jsem zvědav:) Jestli GS funguje tak, jak se často projevuje, nedivil bych se, kdyby to posílali ve stylu písku přes přesýpací hodiny, aby si nazhltili kapacity pošty:D
Ano, dotazník jsem dostal taky. Myslím, že to posílají PM v několika vlnách, tak nezoufejte
Zdražení PM jsem nepodpořil, ale jsou tam zase docela rozumný otázky na to co by bylo fajn do PM přidat a co je na .ovno, tak snad..
já vyplňoval dotazník taky a jsem jen BM, na placení jsem jim napsal, že platit nehodlám nic a že chci znovu funkční GCzII ![]()
Ani mně zatím nic nepřišlo…tak uvidíme…
Jak jsem psal, já ten dotazník dostal už 16.10. Asi jste zlobili:D.
obavam se, ze nazory kaceru GS moc nezajima. Dotaznik vypada, ze by mohli neco delat, podle nasich napadu, ale tak by melo fungovat uz feedback forum. GS bude stejne porad jednat podle hesla: "Napis, co chces, abychom udelali; my, co budeme chtit, udelame."
Nebo spís, my si to poznamenáme, zapíseme do deníčků a dál budeme nechávat věci nerozdělané a nedodělané, otevírat věci nové (stavající se naráz taktéž nedodělanými) a hrát si s hovadinama, jako jsou videa o morčatech (nebo jsou to křečci?) pohánějící server
No prostě GS…
Já jsem nezlobil, tak mě ještě neobtěžovali…