Několikrát jsem v minulosti kupoval kamarádům PM Gift certificate, ale poslední pokus se mi nedaří uskutečnit. Vše probíhá jak má, jen přechod na Payment trvá cca 2 minuty. Po té co odsouhlasím veškeré údaje a dám "Place order" strhnou se mi peníze, ale certifikát je na úplně jiné jméno, jiný email a navíc certifikát nelze použít, protože je již vyčerpaný.
2 dny už pišu na GS bez úspěchu.
Včera jsem se tam nemohl 3 hodiny dovolat.
Tak jsem dal transakci reklamovat u PayPalu. Nejvíc mi ale vadí, že ten certifikát nemám. A samože jsem -60 USD.
Naposled jsem prodluzoval kamaradce pre 14 dny a zcela bez problemu. Bojim se, ze to muze souviset s dalsim updatem, ktery ted opet na GC.com probiha v poslednich dnech.
Toto se mi stalo cca pred mesicem (zvolil jsem predani certifikatu pomoci emailu). Nicmene jsem napsal na support a cca za 3 dni mi vygenerovali nove cislo certifikatu, ktere fungovalo.
Tak prave z techto duvodu (problemy s aktivaci atd…) poskytujeme premiove clenstvi na shopu. ty zaplatis v korunach a upgraduje se ti clenstvi na 1 rok
Presne tohle uz resim s GroundSpeekem uz od ctvrka. Vsechno jsem vyplnil spravne a prislo mi potvrzeni, ze jsem certifikat poslal nejakemu neznamemu friendsmell s emailem [email protected]. Vymenl jsem si s nejakou Jessicou uz asi pet emailu a teprve vcera mi slibila, ze mi posle nahradni cislo. Tak snad se dneska zadari. Obvykle s tim posunem casu reaguji tak 1 email denne. Asi toho kvuli nejake chybe maji moc.
no obávám se, že u vás by to asi bylo stejné. nebo se pletu? pošli mi link na ten váš šop at tady neděláš reklamu. děláte aji ty GIFT certifikáty? docela na to už spěchám a nějaky kilo navrch už neřeším.
ne, my gift certificate nedelame. My to s nima mame domluveny tak, ze se posle email a oni to aktivuji. Rychlost? No, v pracovni den odpovidaji kolem 18:30 (jejich zhruba dopoledne)
Právě mi z PayPalu přišlo 30 USD zpět. Jako vratka od Groudspeaku.
Note from Merchant: Duplicate
Takže ještě těch druhých 30 USD a je to v suchu
A ještě ten certifikát by se hodil.
Po 3 dnech pořešeno. 30 USD vrátili na účet a poslali mejlem náhradní kod s omluvou:
Hello Radim,
I apologize for the delay in reply. I refunded one of the gift certificate purchases and have included the gift certificate number and instructions to redeem for the other purchase below. If you decide that you no longer want it, please let me know and I’ll be happy to refund it for you.
Takže konec dobrý, všechno dobré.
Ale burdel v tym maji to se musi nechat.
Už několik dnů se pokouším poslat Gift certificate kolegovi, ale vždy skončím na stránce s platebními údaji. Když vyplním čísla karty atd a dám continue na str. 3, tak to zůstane viset a po cca. 2 minutách se objeví stránka An Error … Psal jsem na GC,com a dosud nemám odpověď.
Nefunguje to. Udělali novej odkaz v sekci "PM features" jmenuje se to "Upgrade another player" ale výsledný odkaz je stejný jako u gift certifikátu.
Jediné funkční řešení je, aby se kolega přihlásil na svůj účet a upgradoval si membršip sám (třeba s tvou kartou nebo tvým PayPalem). A nebo již výše zmiňovaný é-šop.
Nez bych nekomu daval cislo svoji karty nebo pristup na PayPal, tak ho radsi necham zmenit docasne heslo na gc.com, to mi posle, ja se prihlasim, upgraduju ho a zaplatim pres PayPal. Potom si heslo zase zmeni a da mi prasule. Vyzkouseno dnes, funguje. A sakra - zapomnel jsem si rict o kilo navic!! B)