GSAK 7.5 log cache

Zdravím,
mohl by mi prosím někdo vysvětli funkci makra "LogCache.gsk", které se musí spouštět :frowning: Vždy mi po odeslání smaže log v DB :frowning:

Díky Jarda

Jestli to chapu dobre, tak makro by Ti melo automaticky kes zalogovat s textem, ktery mas zapsany v Log section (pravou mysi - Add/Change/Delete note …). Pokud tam nic zapsano nemas makro Ti po spusteni kes preloguje bez textu. Nechapu tvou poznamku "makro, ktere se musi spoustet". Proc by se makro muselo spoustet?

Přikládám obrázek.
Pokud do "log section" napíši text, kliknu na talčítko "Log cache", spustí se to makro "LogCache.gsk". Otevře se stránka GC.com, ale nic nezapíše. Jen mi smaže můj text v "log section". Pokud to makro smažu, tak mi to hlásí chybu :frowning:
Takže buď bych rád pochopil princip tohoto nebo se vrátil k původnímu, kdy se otevřela stránka GC.com a text se zkopíroval do schránky …

Díky za vysvětlení
Jarda

Mam verzi 7.5.1.19 a chova se mi to uplne stejne jako drive jen je dole ten radek s tim makrem

Je to jednoduchý - napíšeš si log offline (samozřejmě do sekce Log), pak když to chceš zalogovat na GC.COM, zmáčkneš to tlačítko Log cache, otevře se stránka na GC.COM a text se dá do clipboardu - nejde to na tu stránku vložit přímo. Na stránce vybereš typ logu, v sekci pro text zmáčkneš Ctrl-V (vložit, paste) a odešleš… V sekci Log už to pak není potřeba, takže se vymaže :stuck_out_tongue:

Me doposud a i ted zustava ten log v prislusne sekci i nadale. Jinak je vse jak popisuje Pavel

Zjistoval jsem nejake informace ohledne makra LogCache.gsk.
Situace je takova, ze toto makro bylo vyzadovano pro zalogovani i v minulych verzich (jen nebyla moznost vyberu zvolit si vlastni makro) a bylo o neco jednodussi (neumoznovalo napr. vyber typu logu).
Od verze 7.5.1.18, je GSAK distribuovan s novejsi verzi tohoto makra.
Pokud vam nevyhovuje a chcete se vratit k verzi puvodni, muzete pouzit prilozene makro (je z verze 7.5.0.x - jen jsem jej prejmenoval)

Už jsem to taky studoval. Tohle mi dělalo, že po zalogování jsem přišel o log …

PAUSE Msg="Was log successfully entered?"
 PURGENOTE Type=LogOnly Range=Current

Takže jsem se taky vrátil k původnímu. Nicméně mě napadá možnost doplnit původní log makro o přímé hodnocení keší :slight_smile: