GSAK a findstatgen

Mám problém s pořadím nalezených kešek. O co jde? Na gc.com mám logy v rámci stejného dne ve správném pořadí, ale v GSAK mi makro FindStatGen2DB stále tvrdí, že jubilejní keška je jiná, než ta správná. A pak jsem naklikal v GSAKu USort, ale to už vyhodilo totální nesmysly.

Tušíte někdo co s tím? 

Jde mi samozřejmě jen o milestones, u ostatních je mi to jedno. 

Přesně to stejné mi to dělalo s posledním milestonem, jelikož si milestony ale stejně ještě vypisuju ručně, tak jsem to neřešil a při posledním generování statistik už to bylo OK. Mám pocit, že se to opravilo po posledním importu myfinds do databáze.

FindstatGen pro urcovani poradi nalezu uziva logID logu typu found pro tvuj nick u vsech cachi. Tj. v GSAK databazi musi pro korektni poradi u milestones u vsech cachi byt tvuj found log - to znamena pri pripadnem promazavani logu (purge logs) zaskrtnout, aby se neodstranovaly tve vlastni logy, no a Findstatgen tedy uzit az kdyz vsechny found logy jsou v GSAK. Tedy kdyz napr. rucne zaskrtnes v GSAK u prave nalezene cache found, tak Findstatgen ho nemusi spravne zaradit (je-li jich vice v jednom dni), protoze cachi chybi tvuj found log… Na GC.com roste logID dle doby tvorby logu, tj. pokud jsi logoval v poradi nalezu, tak po stazeni My finds PQ, ktere vzdy obsahuje tve logy u vsech cachi, to musi generovat OK.

Taky jsem se s tímhle problémkem setkal. Vyřešit mi ho pomohl radou kamarád. Přidal jsem do GSAK položku Usort a tam si píšu pořadí nalezených keší… Napoprvé to chvilku času sebralo, ale teď je to v pohodě… Pak před spuštěním makra setřídím dle Usort a je to OK. Ještě maličkost v makru musím být zaškrtnuto:  v options “Use current sort order milestones?”

[quote] M@x: Taky jsem se s tímhle problémkem setkal. Vyřešit mi ho pomohl radou kamarád. Přidal jsem do GSAK položku Usort a tam si píšu pořadí nalezených keší... Napoprvé to chvilku času sebralo, ale teď je to v pohodě... Pak před spuštěním makra setřídím dle Usort a je to OK. Ještě maličkost v makru musím být zaškrtnuto:  v options "Use current sort order milestones?" [/quote]

Doposud mi stačilo, když jsem logoval (v rámci jednoho dne) "pozadu" tzn. v tom dni loguji nejprve posleni nalezenou (prostě od večera do rána).

Ale teď ten můj "geniální"  nápad nezabírá přesto, že v "My accounts details" to vypadá OK

Vše, co píšeš, jsem už předtím udělal. Zde je výsledek:

Milestone Date Interval Code Cache Name
1 17.6.2007 GC1050Y Berly a mitra
50 25.4.2007 -53 days GC12BVP Casanova cache - Duchcov
100 31.12.2006 -115 days GCY3V6 Velka cache pro male deti
150 28.9.2006 -94 days GCW11X Tramway Krizik 1891
200 17.7.2006 -73 days GCHA4H Mala Skala - Frydstejn / Mala skala - Frydstejn
250 22.11.2005 -237 days GCK3ME Castle close the river
300 11.6.2005 -164 days GCP65N Praotec Cech / Hora Rip
305 14.5.2005 -28 days GCGK55 Rowan wood

Totální nesmysl. Pokud odškrtnu:  v options "Use current sort order milestones?"

Pak je výsledek o něco lepší:

Milestone Date Interval Code Cache Name
1 14.5.2005 GCGK55 Rowan wood
50 29.10.2005 168 days GCPRBP Lisovska skala
100 2.7.2006 246 days GCMB8X Hell`s lizzard`n`frog (Zahradky u Ceske Lipy)
150 19.9.2006 79 days GCYC0W Ryzmburk
200 9.12.2006 81 days GCZPG3 Bohemiahop #2
250 8.4.2007 120 days GC111BB Decinské mosty #3 - Most Budovatelu
300 16.6.2007 69 days GCNN4H DEN D / D-DAY
305 17.6.2007 1 day GCJHM3 Hynsta-Cache

Ale 300. je Lost inParadise!

Tak jsem zatím prováděl rúzné testy.

Základem je, jak psal M@x, v GSAKu nastavit správně USort, a pak před spuštěním makra nastavit třídění dle USort vzestupně, ne sestupně, jako já, pak to dává ty nesmysly.

Ne, nejlepší je to logovat tak, jak to člověk skutečně našel. A pak si počkat, až se to přes myfinds pq “samo” opraví. Milestony nejsou zase tak často, aby to týden nepočkalo, ne?