Nevite jestli jde (tak kde?) v GSAKu vypnout automaticke dekodovani hintu?
Me by zas zajimalo, zda jde zmenit zpusob dekodovani-libilo by se mi, aby to dekodovalo tak, ze se musi cist odzadu (tak to dela Skrysotlac)-na prvni pohled hint neni citelny a jeho dekodovani je v pripade potreby snazsi a bez pomucek.
[quote] a88am: Nevite jestli jde (tak kde?) v GSAKu vypnout automaticke dekodovani hintu?
[/quote]
Zkus Tools -> Options -> HTML
[quote] minarjo: Me by zas zajimalo, zda jde zmenit zpusob dekodovani-libilo by se mi, aby to dekodovalo tak, ze se musi cist odzadu (tak to dela Skrysotlac)-na prvni pohled hint neni citelny a jeho dekodovani je v pripade potreby snazsi a bez pomucek.
[/quote]
Na otočení hintu existuje makro někde na stránkách gsak. Pak záleží na tom, kde to chceš použít. Pokud při tisku seznamu, tak stačí přidat custom column a vložit do něj volání makra. Pokud to chceš použít jinde, tak pomocí toho makra můžeš naplnit user field. Ale tam pozor. User fieldy mají omezenou délku, takže se ti může stát, že v tom budeš mít jen konec hintu
tam akorat vypnes zobrazeni hintu pri offline prohlizeni, pak mas na strance pouze link, jinak je to ale stale dekodovany, ja bych to chtel pro tisk a tam mi to vadi
A nemáš náhodou v tom dialogu pro tisk zaškrtnuto “Decrypt hints”?
pokud myslis v File - Print, tak ja tam zadnej takovej dialog nemam (verze 6.6.4)
aha, uz vidim co myslis
nemam
Jen takový pokus - co to udělá, když to zaškrtneš?
Nic. Ty to vidis kodovany? Tak jestli nebude problem ve vstupnich datech. Dostavam je od kolegy, co si plati premium membership a treba mu to chodi uz dekodovany.
V těch datech to chodí dekódovaný a program to pro svoje výstupy znovu kóduje. Při odškrtnutí dekódování by to mělo vytisknout hinty kódovaně a na konci zobrazit dekódovací tabulku
oprava: logy -> hinty
Uz je mi to jasny, ja tisknul offline html stranku a tam je to dekodovany. Diky za pomoc :)
Já řešil trochu jiný problém a to je jak dostat sebou do mobilu hinty na hledané kešky abych nemusel dlouze tisknout atd. Nakonec jsem udělal makro do GSAKu který mi udělá textový soubor se všema hintama… Pokud jsem v nouzi, tak se prostě podívám jen do tohodle jednoho souboru v telefonu.
a donutit GSAK aby ve vyexportovanem GPX nebo LOC byl hint v dekodovanem tvaru? nejaka znacka nezadokumentovana v napovede tedy opozitum k %hint ktery by pridal hint dekodovany neni nahodu? nebo jedine nejakym makrem?
Staci pri exportu zadat tag %hint a mas to tam dekodovany (opozitm k %hint je %crypt)…sam si nahravam do GPS uzivatelskou databazi, ve kterem mam kazdy bod 2x, jednou s informacemi o velikosti a typu kesky, obtiznosti terenu a jedou prave s dekodovanym hintem…podivej se do napovedy a hledej Special tags nebo do GSAK FAQ, tam to nekde je.
sam si nahravam do GPS uzivatelskou databazi, ve kterem mam kazdy bod 2x, jednou s informacemi o velikosti a typu kesky, obtiznosti terenu a jedou prave s dekodovanym hintem
hmmm, to máš teda vymakaný do ultima, klobouk dolů