GSAK a macro Polygony

Mám problém rozchodit macro polygony. Verze GSAKu je 7.6.1.27 ale přesto se mi do pole state a County nic nevyplní. Macro i definici polygonů mám uloženo ve složce C:Program Files/gsak/Macros. Macro se normálně rozběhne, určím si co chci provést. Někde to do pole State určí správně kraj a jinde napíše NIL a u většiny případů je pole prázdné. pole County zůstane prázdné všude. Nevíte kde je problém ???

Já používám Poligony_ce v. 5.0 a vše je v pohodě.

Vzhledem k tomu, že GSAK už nějakou dobu definiční polygony okresů a krajů obsahuje, tak pro aktualizaci* stačí použít takovéto dvouřádkové makro:

$updated = GetState("sb")
$updated = GetCounty("yb")

Také se to dá řešit nastavením importu (CTRL+O) - do políčka County update napiš YB a do políčka State update SB

• pokud nechceš jen doplnit chybějící kraje a okresy, ale i přepsat stávající hodnoty, tak místo sb a yb zadej jen s a b

Díky pokusím se to nějak ubastlit, ale zatím to moc nejde…

Mělo by to vypadat nějak takhe - viz příloha

Hmmm, tak State a County jsou již OK, ale zase nefachá findstatgen 3.6. Nágrál jsme do složky Macros, soubory FindStatGenMapCzech_dat a FindStatGenLangCZ_dat - oba jako textové dokumenty, ale když spustím macro findstatgen a zadám jazyk, tak mám pouze na výběr EN,FR,D a na záložce other maps nejsou žádné mapy…

Dá se nějak změnit definice krajů v Gsaku? Použil jsem YB a SB a u pár kešek mi to vyhodilo nesmysly typu: Okres Bruntál, Olomoucký kraj; okres Vsetín, Žilinský kraj a několik keší na Slovensku do Zlínského kraje atd.
Díky za odpověď. Myslím, že jsou asi chyby v definici polygonů.