Čau všichni
Prosím vás o radu, kde bych zjistil, jak se pracuje s tímto programem. Samozřejmě bych přivítal vysvětlení v češtině (odkazy). Anglicky trochu umím, ale není to ono
Event.radu, kde se dá registrovat atd. Zjistil jsem, že hodně "kačerů" tento prg.používá pro export bodů do OziExploreru a pod. Tak prosím o radu, jak na to ??? pls
Co třeba tohle: http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/AR.asp?ARI=113171
zadal jsem GSAK do googlu a dal "Stránky pouze česky" byl to hned 2.odkaz ![]()
:o Dík to mě netrklo. Přemýšlím jen o stránkách geocachingu a tady jsem to nenašel. Vím, chce to více se snažit.
Zdravím vespolek,
chtěl bych se zeptat, jak lze v GSAKu označit keše, u kterých mám FTF. Chtěl bych aby se mi při generování statistiky správně vygenerovaly i FTFka..
Zkoušel jsem to tady na fóru najít, ale nepodařilo se. Díky za rady!
Pravé tlačítko na keši, vybrat EDIT a zaškrtnout zatržítko First to find.
Moc díky ![]()
Ano, ono je jednodušší než číst manuál k programu, který jsi si koupil nebo se naučit hledat v Googlu dát dotaz někam a on někdo odpoví. Co myslíš, ti co odpovídají na dotazy, jak se naučili pracovat s programem? Oni existují překladače z angličtiny, ono si to chce chvíli s programem hrát, ono to chce pročíst si forum přimo na GSAKu… ale vím, lepší je se zeptat ostatních než se snažit.
Třeba si přečíst manuál nebo si proklikat nabídky a najít si to. Co by mohlo být to zaškrtávací políčko FTF… B)
Díky za ochotu, ale marekl to napsal dost jasně a žádná další debata tudíž není potřeba. A proklikávat všechny nabídky tak komplexního programu bych teda nepřál ani největšímu nepříteli. ![]()
swoop.name napsal/a:
Díky za ochotu, ale marekl to napsal dost jasně a žádná další debata tudíž není potřeba. A proklikávat všechny nabídky tak komplexního programu bych teda nepřál ani největšímu nepříteli.
Jasně
No jo, já to měl těžší, tenkrát článek od Marka nebyl, takže jsem si holt musel přeložit manuál a najít si to sám…
Zdravím z Mělnicka, mám prosbičku, jak dostanu logy z vlastní keše do Gsaku pro statistiku vlastních keší?. Reinstaloval jsem PC a po stažení GPX eXchange File (mám PA) mi to uložilo jen posledních 19 logů z cca 50. Díky za radu.
To Pejsek2: pouzivam makro add logs a na vlastni kese extra databazi
http://gsak.net/board/MacroIndex.php
Krkovicka napsal/a:
To Pejsek2: pouzivam makro add logs a na vlastni kese extra databazi
http://gsak.net/board/MacroIndex.php
Paráda, díky, funguje to. ![]()
Mám dotaz, šlo by údaje z gsaku vyexportovat jako mnoho souborů gpx, stylem jeden soubor jedna keš?
Tuším, že by to mohlo značně urychlit nahrávání dat do GeoScoutu.
Nikdo neví? No dobrá, přidám další otázku.
Dá se nějak otevřít víc gpx/loc souborů najednou? Občas je to docela otrava to dělat po jednom…
Sodobar napsal/a:
Dá se nějak otevřít víc gpx/loc souborů najednou? Občas je to docela otrava to dělat po jednom…
kdyz das otevrit a vyjede ti tabulka, tak vpravo dolejc mas na vyber bud file nebo folder.
Sodobar napsal/a:
Je tam možnost importu dat z adresáře, takže si je všechny uložíš do jednoho a pak ho vybereš pro import… funguje to pak stejně jako z mailu.
Sodobar napsal/a:
nebo je otevrit zazipovany…
Díky za rychlé odpovědi! Toho foldru jsem si nevšiml, ale řešení ála MacGyver, zazipovat je a pak načíst zip mě napadnout mělo ![]()
Sodobar napsal/a:
Nikdy by me to po jednom delat nenapadlo. Zkus pouzit wildchars, napriklad hvezdicku: gc*.gpx
!