GSAK a upgrade

Když jsem před půl rokem kupoval GSAK s doživotním upgradem, měl jsem dobrý pocit z toho že podpořím dobrý SW a mám na dlouho vystaráno. O to víc mě nepříjemně překvapila zpráva, že nic takového neplatí, že každá další řada se bude platit extra.

Nemáte proto někdo zájem pořídit si dohromady jeden kód? Pro 3 lidi by to vyšlo na jednoho asi na 175 Kč. Vím, že se na mě snese sprška nadávek, ale jako student nemám tolik peněz abych každý půlrok kupoval ten samý software :-(

V případě zájmu mi písněte.

Ale kdo te nuti do upgradu? Ja osobne po mesici pouzivani V6.6.5 sice na V7 upgradoval, nebot jsem to mel free (zakoupeno az v prosinci 06), ale zas tak nutne to nebylo. Oproti verzi 6.6.5, ktera je slusne pouzitelna, jsem snad zatim nepouzil nejakou zasadnejsi novou funkci. Tedy: klidne si nech 6.6.5, upgradovat opravdu NENI nutne, pokud ti posledni verze sestkove rady staci. 

Moc tomu nerozumím [:(]

• GSAK je opravdu jeden z nejlepších programů, které jsem kdy viděl
  • jeho podpora je na takové úrovni, že by mohla řada profesionálních firem závidět - odpovědi ve fóru do pár minut, implementace nových vlastností či opravy v řádu dní.
  • ten člověk je tomu zcela oddán a chápu, že musí být z něčeho živ. Když před třemi lety začínal, asi si neuvědomoval, jakou uživatelskou základnu bude mít a kolik práce mu třeba support přinese...
  • No, nevím, jestli umíš dobře počítat, ale pokud jsi to kupoval před půl rokem, tak tě upgrade bude stát 10 dolarů, což je cca 220 Kč. Na jednoho [;)]!
  • nic ti nebrání používat plně funkční verzi 6 i nadále a zcela zdarma
Závěr si udělej sám, nechci tu moralizovat, ale před chvíli jsem 15 dolarů za svůj update poslal. Clyde si ho určitě zaslouží!

OK, díky všem, už prosím nepište, vyřešeno [Y]