GSAK - chybne zobrazovani statistik

Ahoj vsem,
po velkem boji jsem rozchodil statistiky v GSAKu, avsak pri nakopirovani do meho profilu se ponekud rozsypaly - nezobrazuji se sloupce s nalezy, pocty nalezu v krajich ci jednotlivych zemich nejsou v obrazku, ale serazeny pod nim… Pritom v GSAKem generovanem nahledu se vse zobrazovalo korektne.
Poradi nekdo, kde delam chybu?
P.S. nevim, zda je to dulezite, ale zdrojovy kod stranky jsem zobrazoval (a tudiz kopiroval) z Chrome.

Pokud používáš FindStatsGen použij nejnovější Betu 3.8.

Odkaz je na http://gsak.net/board/index.php?showtopic=14081&st=20&#entry95739.

V Chromu máme smůlu. Tabulky, formátování atd. se opraví použitím verze 3.8, ale na mapu žádný lék neexistuje.

Mimochodem, nemusíš žádný kód kopírovat. Po té, co doběhne makro, se kód automaticky nakopíruje do clipboardu, takže pak už stačí jen ctrl-v. Je to proto, že některé browsery (např. IE) si kód občas zmodifikujou podle sebe a většinou tam něco přidají, takže kód zbytečně naroste.

EDIT: ještě aby bylo jasno. Použitý prohlížeč k modifikaci profilu nemá na nic vliv, jde jen o zobrazení profilu.

Vyzkousim a uvidim.
Diky vam za informace!

Tak problem jest vyresen pouze z casti - sloupce grafu nalezu se mi nezobrazuji ani s nejnovejsi betou.
Co s tim?

Tipl bych si, ze v nastaveni Shaded bar image source mas zatrhnuto Local, namisto Remote. Zkus to zmenit :wink:

Jaky mas problem s mapou? Zobrazuje se mi stejne v Chromu i IE8…

Mel by jsi zkusit Sportku, tipujes totiz docela dobre:)
Vyreseno, diky moc!
S mapou uz zadny, ten vyresila novejsi verze FindStatGen3

Čísilka (pošty nálezů) jsou mimo správné umístění. U tebe to tolik není vidět, ale koukni se do mojeho profilu. I když… Polsko, Slovensko, Holandsko máš taky mimo.

Mas pravdu, opravdu je to v Chrome ponekud mimo. Ale lepsi, nez jak to bylo predtim pod mapou :slight_smile:

Vyuziju tohoto vlakna jeste k jednomu dotazu:
Jak dostanu do statistiky nalezu podle vlastnika tu podskupinu "These didn’t make it to the top"?

Nijak. Ta se ti tam objevi sama, az se nebudou osoby s min. 6 nalezy vejit do hlavni tabulky.