Lze nějak v GSAKu kombinovat filtry ? Řekněme že mám filtr, který mi z databáze všech kešek vyfiltruje pouze tradiční. A poté mám filtr, který mi vyhodí pouze caches v okruhu 50 kilometrů od daného centerpointu. Pokud chci najít kešky v okruhu 50km a jen tradiční, lze nějak jednoduše aplikovat více filtrů najednou, nebo si musím vytvořit filtr nový, který kombinuje obě dvě tato pravidla ?
Výše uvedené kombinace podmínek jdou zvolit právě v nastavení filtru. Stačí jen o(d)značit příslušná políčka v jednotlivých záložkách formuláře filtru. Podobně se nastavuje filtr i v makrech. Příkaz MFILTER a logický operátor " .and. "
JJ jasně, vím, jak se tvoří filtr… Ale znamená to tedy, že musím mít vždy nový filtr, tzn v seznamu filtrů budu mít např : “Jen Tradiční” , “V okruhu 50km” a “Tradiční v okruhu 50km”. Vyhovovalo by mi něco, kde bych v dialogovém okně zaškrtl všechny filtry, které se mají použít a ono by se to provedlo a kešky, které vyhovují zadaným podmínkám by to vyplivlo..
nevim zda ti to pomuze ale testni makro ve kterem muzes pouzit 3 filtry kde si definujes jake a nasledne zda odebrat, pridat atd...
myslim ze to by mohlo bejt ono, co chces[;)]
Hledám, hledám, ale nenacházím
, nevíš kde sehnat ? Oficiální GSAK forum mi nejak nechce bezet…
Shanti mel asi na mysli tohle macro...
jooo to je ono nebyl jsem ted delsi dobu na netu takze diky, ze jsi mu odpovedel;)