GSAK - export do programu GeoKuk

At nestrasim v tematu k tomuto fakt povedenemu programku, tak davam muj vytvor do samostatneho tematu.

Nez XiXi_team vypusti skutecne GSAK makro, tak jsem opravil spatne zobrazeni terenu a obtiznosti.

Verze 1.01

Parada, muzu potvrdit nyni jiz OK funkcnost D/T hvezdicek. Diky

V GSAKu bezne pouzivam korekci finalnich souradnic, nevytvarim kvuli tomu waypoint, ale tim padem se mi v GeoKuku nezobrazi 161m pole kolem mysterek. Takze jsem doplnil makro, kdyz ma kes korekci u souradnic, tak v exportu doplni Final waypoint a tim padem ukaze 161m pole.

Verze 1.02

Ohledně hodnocení se musí nastavit, kde hodnocení je. Používá se většinou jedno z polí userdata 1 - 4. Co asi nepůjde, je ten bookmark na výlety. To teď řeším s autorem, jaký je princip a jestli to půjde zakomponovat.

Tady je surove makro pro export keší pro program geokuk.
Exportuje právě zobrazená data.

V makru je potřeba nastavit 4 položky:

1/ Cestu včetně jména souboru, do kterého se export uloží. Pomocí GSAKu zatím nevím, jak zjistit verzi OS. Soubor by se měl ukládat do profilu uživatele a adresáře geokuk. Pokud používáte Win 7, pak nemusíte nic měnit.

Možné varianty:
Win Vista, Win 7:
C:\Users\USER_NAME\geokuk\kesky.geokuk

Win XP
C:\Document and settings\USER_NAME\geokuk\kesky.geokuk

2/ Jméno vlastního nicku na GC.com. Nutné pro zjištění vlastních keší.

3/ Jméno sloupce, kde máte vlastní hodnocení.

4/ Jméno sloupce, kde je celkové hodnocení keše.

Pokud používáte toto GSAK makro pro hodnocní keší, pak by s největší pravděpodobností mělo být toto defaultní nastavení.

V GSAKu je přímo funkce IsOwner(), která pozná, jestli je cacheška tvoje (pozná ty samé cachešky jako GSAK)

A windowsovská proměnná %useprofile% v GSAKu nějak nechce fungovat. Škoda, hezky by se tím vyřešila cesta k ukládanému souboru…

Díky, to jsem přehlídl :slight_smile:

Mám teď rozpracovánu další verzi, kde bude i formulář pro nastavení. Tam se to jednou "vykliká" a bude :stuck_out_tongue: Autor uvažuje i o možnosti nastavit si vlastní adresář, takže na to bude makro připravené.

jarda

Dekuji za bezpochyby povedenejsi makro, sve mazu, at to nekoho neplete.

A šlo by tam taky přidat možnost načíst kešu z více databází? Nalezené mám totiž v jiné databázi než nenalezené. Rád bych je viděl najednou.
Díky

ZAMYKAME

Nove tema na toto tema :slight_smile: najdete zde:

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=12917&pid=170398#post_170398

V prvnim prispevku najdete vzdy aktualni verzi makra.