At nestrasim v tematu k tomuto fakt povedenemu programku, tak davam muj vytvor do samostatneho tematu.
Nez XiXi_team vypusti skutecne GSAK makro, tak jsem opravil spatne zobrazeni terenu a obtiznosti.
Verze 1.01
Parada, muzu potvrdit nyni jiz OK funkcnost D/T hvezdicek. Diky
V GSAKu bezne pouzivam korekci finalnich souradnic, nevytvarim kvuli tomu waypoint, ale tim padem se mi v GeoKuku nezobrazi 161m pole kolem mysterek. Takze jsem doplnil makro, kdyz ma kes korekci u souradnic, tak v exportu doplni Final waypoint a tim padem ukaze 161m pole.
Verze 1.02
Ohledně hodnocení se musí nastavit, kde hodnocení je. Používá se většinou jedno z polí userdata 1 - 4. Co asi nepůjde, je ten bookmark na výlety. To teď řeším s autorem, jaký je princip a jestli to půjde zakomponovat.
Tady je surove makro pro export keší pro program geokuk.
Exportuje právě zobrazená data.
V makru je potřeba nastavit 4 položky:
1/ Cestu včetně jména souboru, do kterého se export uloží. Pomocí GSAKu zatím nevím, jak zjistit verzi OS. Soubor by se měl ukládat do profilu uživatele a adresáře geokuk. Pokud používáte Win 7, pak nemusíte nic měnit.
Možné varianty:
Win Vista, Win 7:
C:\Users\USER_NAME\geokuk\kesky.geokuk
Win XP
C:\Document and settings\USER_NAME\geokuk\kesky.geokuk
2/ Jméno vlastního nicku na GC.com. Nutné pro zjištění vlastních keší.
3/ Jméno sloupce, kde máte vlastní hodnocení.
4/ Jméno sloupce, kde je celkové hodnocení keše.
Pokud používáte toto GSAK makro pro hodnocní keší, pak by s největší pravděpodobností mělo být toto defaultní nastavení.
V GSAKu je přímo funkce IsOwner(), která pozná, jestli je cacheška tvoje (pozná ty samé cachešky jako GSAK)
A windowsovská proměnná %useprofile% v GSAKu nějak nechce fungovat. Škoda, hezky by se tím vyřešila cesta k ukládanému souboru…
Díky, to jsem přehlídl ![]()
Mám teď rozpracovánu další verzi, kde bude i formulář pro nastavení. Tam se to jednou "vykliká" a bude
Autor uvažuje i o možnosti nastavit si vlastní adresář, takže na to bude makro připravené.
jarda
Dekuji za bezpochyby povedenejsi makro, sve mazu, at to nekoho neplete.
A šlo by tam taky přidat možnost načíst kešu z více databází? Nalezené mám totiž v jiné databázi než nenalezené. Rád bych je viděl najednou.
Díky
ZAMYKAME
Nove tema na toto tema
najdete zde:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=12917&pid=170398#post_170398
V prvnim prispevku najdete vzdy aktualni verzi makra.