My ovsem nevidime, jaky kese jsi mel predtim v databazi a jestli jsi treba nemel zaskrtnuty (User Flags) nejaky dalsi kese, ktery se Ti pak vyexportily s tim. Ja nedavno polygon delal pro GPX export do telefonni aplikace a prislo mi vsechno v poradku, verze GSAKu stejna.
No právě že nic jineho neni zaškrknuto - je to čistá databaze, v které je pouze u některych kešek found-it a u par je update coordinates.
Všechny user flag, poznamky, user notes podobne jsem smazal - aby nic nemohlo ovlivnit filtrovani. Zajimave je že, když vytvořim znova nějakou oblast tak se tam vyfiltruji uplně jine kešky.
No to je fakt divný, já jsem něco podobnýho řešil v počátcích s prací v GSAK, ale pak se ukázalo, že stačilo jen instalovat patch (update) pro GSAK a bylo po problému.
Tak problem vyřešen. Po několika testech s kopirovanim databaze a s novyma databazemi odhalen problem.
Nějaký skříte v mé databazi. V nove databazi tento problem nebyl. V té mé databazi jsem zvolil Repair databaze, 2min to chroustalo, nic to nenapsalo a už to funguje tak jak má.