GSAK - FSG Elevation

Ahoj,

mohl by mi někdo poradit s nastavením, aby FSG generovalo statiskitku pro elevation? Zatím chápu, že bych měl pro každou nalezenou keš nastavit výšku. Což při počtu jednotek, desítek jde, ale stovek už tedy ne.

Díky Jarda

Je potreba makro Elevation

http://gsak.net/board/index.php?s=ea4f17fbeaa90151f356b33f2c1c1650&showtopic=10289&st=40&#entry69762

Makro Elevation mám. Jak ho ale napojit na FSG?

Ahoj,
musis mit posledni verzi FSG, teda ted jich udelali nejak vic…
Uz je tam i editor vysky, coz je super.

Ahoj, ja mam FSG ver3.6.11B. Pri prvnim spusteni se me to zeptalo, ze postarada data nadmorske vysky v poli v User data 4, jestli je tam nechci doplnit a sam si je tam doplnil. Zkontroluj jestli tam mas njake hodnoty.

tk

Díky. Druhé spuštění už to pobralo :wink: V user4 mám výšku docela dlouho, proto mě zarazilo, že bych to měl dávat ručně … :slight_smile:

Ahoj ja mam problem s makrem elevation. FSG makro mam verze 3.6.18 a elevation verze 0.7 ale kdyz spustim makro Elevation doplni se mi do userdata4 jen 3 ze vsech 607. Kdyz spusti FSG tak napise ze u spousty kesi neni jestli ho chci spustit ale vysledek to same.. ostatni udaje mi to nedoplni… nevi nekdo co s tim? Diky

Výšku si generuje FindStatGen sám i když dost nepřesně. Směžka - 1592 m je docela mizernej odhad a proto to raději ani nepoužívám.

Vzhledem k tomu, že samo makro uvádí svojí přesnost dat cca 90m, tak výška Sněžky 1592m je velice solidní výsledek, bych řekl já :wink:

to ale neresi muj problem kdyz me to neaktualizuje vyjma 3 kesi policko userdata4

…zvlast kdyz keska neni na vrcholu, ne? :wink:

Ano, omlouvám se, to bylo trošku mimo téma.
Já spouštím makro čas od času solo ze záložek maker, ne z FSG a nezaškrtávám tam to jediný zaškrtávátko a vždycky se to spustí OK. Zkoušel jsi to i takto?

Jinak od verze 3.6.12B (ted je 3.6.16B) je implementovany do FSG i editor vysky… Predtim se to dalo pomoci SQLeditoru.
Jinak to policko u elevace zaskratavam:-) Je to pak rychlejsi, dela snad jen ty co ji zatim nemaj pridelenou.

Já právě vypozoroval, že když ho nezaškrtnu, tak mi to projede jenom ty, co mají UserData4 prázdný.

AHA:-D no pravda pouzivam to minimalne, pac si FSG udela update sam…
Toz mlcim…