GSAK hromadné přidání symbolu před vyluštěné mysterky

Řeším jak v GSAKU hromadně přidat libovolný znak před keše s uvedenými corrected coordinates abych pak při exportu do gps poznal, kterou mysterku mám vyluštěnou. Poradí někdo ??

1. vyfiltovat je
    Search / Filter (CTRL+F) a na záložce Other u položky Corrected Coordibates odškrtnout No

2. Database/Global Replace -> některou položku User Data nahradit požadovaným znakem

3. při exportu dát do políčka s názvek kešky něco jako %User%code-%typ1%con1%dif/%ter %children%User%c_code

to %User je UserData, ostatní jsou tuším %user2, %user3 a %user4

A proc rovnou do GPS nevyfiltrujes jen ty mysterky s corrected coordinates?
Ty nevylustene nechavam "doma"… :wink:

Ahoj,
ja jsem si na to napsal jednoduche makro.
Funguje tak, ze hleda vsechny kesky, ktere jsou locked (vylustene kesky mam locked, aby se neprepsaly corected coordinates) a jim macro dava pred nazev *, takze pak je jednoznacne poznam.

Corected coordinates se nepřepisují.

Tohle nestačí?

Ja s tim takovou zkusenost nemam. Tedy aspon ve starsich verzich se mi pri nahrani novych pocket queries do Gsaku stavalo, ze mi to prepsalo corrected coordinates a tam jsem pak na miste byl nahranej, takze od te doby si vylusteny kesky zamykam.

Já to řeším až v exportu ve waypoint name přidáním: %correct=*
místo té hvězdičky by myslím mělo jít nastavit i něco jiného, čím to chceš označit, ale to už si nepamatuju