GSAK: jak vytáhnout originální neupravené souřadnice?

V GSAKu si u multi a mystery keší vždy upravuji originální souřadnice na finálová čísla. Když spočítám mysterku, upravím souřadnice a mám jistotu, že se mi pak waypoint do GPS nahraje tam, kde je uložena cache. U multin je to spíš pro pozdější kontrolu, připomenutí nebo pomoc jinému cacherovi.

Chtěl bych ale, aby se mi v některých exportech ukazovaly původní souřadnice, které si GSAK taky pamatuje. Je to třeba vhodné pro cachemapku do profilu.

Nedaří se mi ale přijít na způsob, jak z GSAKu tyto originální souřadnice vytáhnout. U běžných je to jasné, používají se tyto kódy:

$_txt1 = $d_latitude

$_txt2 = $d_longitude

Neví někdo, jak na to?

Netusim, ale zmineny problem resim vyrobou noveho bodu, ktery pak nahravam jako POI s ostatnimi souradnicemi napr. finalek, nebo jiz odlovenych kesi.

Nikdy jsem to nepoužil, korigované souřadnice si píšu i s dalšími údaji do poznámek, které mám pak kdydoliv k dispozici v notebooku či v PDA, nicméně by to mohlo být $d_LatOriginal a $d_LonOriginal. Vyzkoušej a dej vědet, jak to dopadlo [;)]!

Tyto dvě funkce jsem před chvílí objevil v jiném makru a zkusil je použít i v exportmapka.txt. Ale bez úspěchu. U keší, které mají opravené i originální souřadnice vkládá do výstupu ty opravené.

Ale je to zvláštní, ještě projdu, jestli nemám někde nějakou chybu.

EDIT: Tak ne, funguje je to. Před tím jsem se díval do staršího výstupního souboru. Vyřešeno, díky za reakce. 

Fakt nevím, jak jsem říkal, nikdy jsem to nepoužil. Teď jsem ještě našel tohle - třeba ti to k něčemu bude…