V GSAKu si u multi a mystery keší vždy upravuji originální souřadnice na finálová čísla. Když spočítám mysterku, upravím souřadnice a mám jistotu, že se mi pak waypoint do GPS nahraje tam, kde je uložena cache. U multin je to spíš pro pozdější kontrolu, připomenutí nebo pomoc jinému cacherovi.
Chtěl bych ale, aby se mi v některých exportech ukazovaly původní souřadnice, které si GSAK taky pamatuje. Je to třeba vhodné pro cachemapku do profilu.
Nedaří se mi ale přijít na způsob, jak z GSAKu tyto originální souřadnice vytáhnout. U běžných je to jasné, používají se tyto kódy:
Nikdy jsem to nepoužil, korigované souřadnice si píšu i s dalšími údaji do poznámek, které mám pak kdydoliv k dispozici v notebooku či v PDA, nicméně by to mohlo být $d_LatOriginal a $d_LonOriginal. Vyzkoušej a dej vědet, jak to dopadlo [;)]!
Tyto dvě funkce jsem před chvílí objevil v jiném makru a zkusil je použít i v exportmapka.txt. Ale bez úspěchu. U keší, které mají opravené i originální souřadnice vkládá do výstupu ty opravené.
Ale je to zvláštní, ještě projdu, jestli nemám někde nějakou chybu.
EDIT: Tak ne, funguje je to. Před tím jsem se díval do staršího výstupního souboru. Vyřešeno, díky za reakce.