PO nahrání posledního PQ mi najednou vyskočil počet nalezených asi o 60. Největší sranda je, že když si dám nalezené seřadit podle data nálezu, tak těch 60 pochoitelně žádný datum nálezu nemá. V logu také pochopitelně nejsaem uveden.
Tak proč ve žlutém poli je najednou o 60 nálezů víc. Jak to oparvím, abych si mohl sjet statistiku?
Tak to by dost dobře nešlo, protože všechny ty cache jsou zaarchivované.
Co se týče filtru - používám standardní GSAK - tj. to žluté políčko, které ukazuje počet nálezů, dvojklick.
Už asi tuším důvod - asi před měsícem jsem importoval gpx s českými archivovanými. Pokud autor tam měl označené nálezy, tak se promítly i do mé statistiky.
Takže jsem 60x nastavil ve vlastnostech not found, a bylo.
Dá se to udělat nějak hromadně?
Tím myslím, když si zaflaguju třeba 200 keší, že je chci všechny zaarchivovat, abych to nemusel dělat jednu po druhé.
no ja si myslim, ze ani nemusis filtrovat a zaskrtavat. aspon ja to nedelam - spustim na vsechny a u kterych neni muj log z MFPQ, tak ty se oznaci jako nenalezene.
Vcera vecer som si do Gsaku stahoval par kesi ktore som nasiel vcera. Tapnul som na danej keske na stiahnutie gpx suboru a on sa mi otvoril v GSAKU V com je problem? V tabulke v kolonke "datum mojho nalezu kde mal byt vcerajsi datum nebol ziadny datum. To mi urobil vo vsetkych keskach ktore som stiahol. Tak som si dal skusobne z gc.com poslat PQ s najdenymi keskami . Ked som ho otvoril v Gsaku nebol v tabulke ani pri jednej datum kedy som ju nasiel. Pritom v preview okne je moj log vidiet. Neviete poradit v com moze byt problem?
Zkus si nainstalovat poslední betu 7.6.2.24. Mělo by to být opraveno. Mohou za to změny v PQ GPX souboru od GC: The old file has "Found it" and the new has "Found It". Doufám, že ti to pomůže