GSAK mi fandí :-(

PO nahrání posledního PQ mi najednou vyskočil počet nalezených asi o 60. Největší sranda je, že když si dám nalezené seřadit podle data nálezu, tak těch 60 pochoitelně žádný datum nálezu nemá. V logu také pochopitelně nejsaem uveden.

Tak proč ve žlutém poli je najednou o 60 nálezů víc. Jak to oparvím, abych si mohl sjet statistiku?

Jednoduše ty kešky najdi :wink: a pak udělej statistiku, na šedesátku Ti stačí jeden pěknej den :D:D:D.

Teď vážně, podle čeho máš nastavené vyhledávání nálezů?

pravdepodobne pomuze database>global replace>found status>not found.

ale jak pise atip, zalezi jake mas nastaveni nalezu.

Tak to by dost dobře nešlo, protože všechny ty cache jsou zaarchivované.
Co se týče filtru - používám standardní GSAK - tj. to žluté políčko, které ukazuje počet nálezů, dvojklick.

Už asi tuším důvod - asi před měsícem jsem importoval gpx s českými archivovanými. Pokud autor tam měl označené nálezy, tak se promítly i do mé statistiky.

Takže jsem 60x nastavil ve vlastnostech not found, a bylo.

Dá se to udělat nějak hromadně?
Tím myslím, když si zaflaguju třeba 200 keší, že je chci všechny zaarchivovat, abych to nemusel dělat jednu po druhé.

V GSAK makrech se nevyznám.

Zaskrtej si je, vyfiltruj tak, abys tam mel jen ty zaskrtle a pak pouzi Database -> Global replace -> Found status -> Not found

no ja si myslim, ze ani nemusis filtrovat a zaskrtavat. aspon ja to nedelam - spustim na vsechny a u kterych neni muj log z MFPQ, tak ty se oznaci jako nenalezene.

da, mas to nad svym dotazem? a ted i pod :slight_smile:

A hlavne si pro priste odskrtni, aby Ti to GSAK neoznacoval jako nalezene - ja ted GSAK u sebe nemam, ale maaaca Ti to rad urcite najde, vid maaaco? :smiley:

Vcera vecer som si do Gsaku stahoval par kesi ktore som nasiel vcera. Tapnul som na danej keske na stiahnutie gpx suboru a on sa mi otvoril v GSAKU V com je problem? V tabulke v kolonke "datum mojho nalezu kde mal byt vcerajsi datum nebol ziadny datum. To mi urobil vo vsetkych keskach ktore som stiahol. Tak som si dal skusobne z gc.com poslat PQ s najdenymi keskami . Ked som ho otvoril v Gsaku nebol v tabulke ani pri jednej datum kedy som ju nasiel. Pritom v preview okne je moj log vidiet. Neviete poradit v com moze byt problem?

Zkus si nainstalovat poslední betu 7.6.2.24. Mělo by to být opraveno. Mohou za to změny v PQ GPX souboru od GC: The old file has "Found it" and the new has "Found It". Doufám, že ti to pomůže :wink: