Zdravim vsechny, mam takovej napad pred nekolika dny jsem poridil domenu www.geocacher.cz a muj plan je tento… Zridit na ni forum pro uzivatele co pouzivaji GSAK ci dalsi programy a aby si tam mohli predavat informace napady, vkladat ruzne makra co vytvorili, aby se to dalo jednoduse stahovat aktualizovat a melo to nejaky rad atd…
Prosim nekamenujte me, ze tristim toto forum, ale myslim si ze by to bylo zajimave. Co vy na to?
A jeste jeden dotaz, nechce se toho nekdo ujmout a pomoct me?
Libore, ty jsi naprosto nezničitelný!!! Ale super nápad, pokud budu něco platný, určitě se přidám. GSAK je můj kamarád. Už si začínáme spolu trochu rozumět.
Take se pripane hlasim. Jako o spouste ostatnich, i o mne plati, ze s GSAK teprve zacinam a posledni program jsem napsal snad pred deseti lety, ale zas snad muzu prispet slusnou anglictinou. Tak kdyby neco…
na tema GSAK mam uz ted jeden tip… Pokud pomoci skrysotlace ulozite data do xml, pomoci gpsbabel prevedete data do gpx (prevod nastavit jako z gpx do gpx), tak GSAK nahraje data i s informacema jako obtiznost, velikost nebo ikony a podobne…
Jinak napad je to prima a mozna taky prispeju s troskou do mlyna