Podařilo se mi při reinstalu PC vymazat komplet GSAK a s jeho renastavením mám krapet problém. Jak přes ně se musí - a kde - nastavit home coordinates? Díky za radu ![]()
Ahoj,
mrkni na Tools - Options (nebo rovnou CTRL+A)
tam zalozka Locations, a vypln si jich kolik chces (napr. HC, N50 07.000 E014 28.000)
Hmm, tak díky. Asi jsem magor, měl jsem to dobře, ale prostě to nefunguje…
Mřížky na začátku řadku jsi odmáznul? ![]()
JJ, moje Angličtina není zlá, prostě mě udivuje, že se nic neděje, ať zadám cokoliv jakkoliv, proto jsem po 2 hodinách nahodil fórum ![]()
A co nastavení tečky a čárky jako oddělovače?
Home, N 49° 17.951 E 016° 58.866 , zkus si tam nakopirovat tohle…
EmbreOnyx napsal/a:
Home, N 49° 17.951 E 016° 58.866 , zkus si tam nakopirovat tohle…
Beze změny, asik jsem magor :@
ja to mam ve tvaru Home, N 49 47.209 E 013 22.302
OK, takže jinak. Je možnost, že když už jsem byl natoliko zoufalý, že to nefachá a nastavil si testem cache X jako centr point, že to přebíjí tu lokaci?
No jestli nas nastaveny centre point, pak bys v liste nahore v polozce Locations mel mit ..Not active a po vybrani Home se databaze presklada podle home souradnic, tohle ti to dela?
EmbreOnyx napsal/a:
No jestli nas nastaveny centre point, pak bys v liste nahore v polozce Locations mel mit ..Not active a po vybrani Home se databaze presklada podle home souradnic, tohle ti to dela?
Jooooooooooo!!!
B) Geniální, já věděl, že jsem to musel někde podělat já :@ B)
![]()
Všem díky za pomoc ![]()
Jeste si taky nezapomen nastavit WC = work coordinates. B)
hplus napsal/a:
Jeste si taky nezapomen nastavit WC = work coordinates. B)
Nezajímavé, lepší je SC = Sex coordinates B)
No, tak to se nejdrvi mrkni do dokumentace, jestli nema GSAK omezeni na pocet takhle zadanych bodu… B)
hplus napsal/a:
No, tak to se nejdrvi mrkni do dokumentace, jestli nema GSAK omezeni na pocet takhle zadanych bodu… B)
a bacha, at ti nekdo tuhle databazi nevysosne ![]()
Dain a Olik napsal/a:
a bacha, at ti nekdo tuhle databazi nevysosne
U nej bych se spis bal, ze si tu databazi nezazalohuje a az preinstaluje priste PC, tak bude muset zacit od piky. B)
hplus napsal/a:
Dain a Olik napsal/a:
a bacha, at ti nekdo tuhle databazi nevysosneU nej bych se spis bal, ze si tu databazi nezazalohuje a az preinstaluje priste PC, tak bude muset zacit od piky. B)
S jarem je třeba vymést babu z chalupy B)