Chtel bych se zeptat, byl by tu nekdo ochotny mi pomoci zaplatit GSAK ? Idealne nekdo, kdo ma vyzkouseno, ze mu to funguje ? Nevim, jakym zpusobem se potom k uzivateli dostane full verze GSAK, nicmene pokud by to slo, byl by tu nekdo ochoten mi to zaplatit, samozrejme bych poslal penize na ucet.
Diky
Borek
Uz si to uplne presne nepamatuju, ale pri platbe zadas nick z gc.com, e-mail, na ktery pak prijde registracni kod, zaplatis, vlozis kod a mas plnou verzi. Netrva to ani moc dlouho. Pokud budes chtit, posli mi udaje, zkusim to zaplatit, teda pokud mi Ilona nevzala kreditku [;)].
Petr z ATIP
Ahoj, mohol by som tiez poprosit o pomoc pri uhradeni poplatku za GSAK ?
[quote] ja-prvy: Ahoj, mohol by som tiez poprosit o pomoc pri uhradeni poplatku za GSAK ? [/quote]
Koukam, ze si zalozim zivnost, ma to male mouchy, ktere budu muset vychytat, zatim to vypada, ze budu mit hooodne licenci na sve jmeno[:'(], az to vyladim, dam vedet.
co říkáte na automatické obnovení PM po měsíci, aniž by se vás ptali…
Že je tam u toho odjakživa napsáno "Renews Monthly", takže to každý kdo umí číst musí očekávat.
Mě se ptali, protože jsem si přečetl podmínky, než jsem poprvé zaplatil.
Kdykoli to můžeš zrušit. Nevidím v tom problém, ba naopak - aspoň nezapomenu zaplatit ![]()
myslím že to tak nebývalo. vlastně to vím. když jsem poprvé zkusil pm na měsíc (cca 2-3 měsíce zpátky) tak jsem to měl jen na jeden měsíc a dost. teď už to tam je napsané, četl jsem to, věděl jsem to předem, jen by mě zajímalo jak to zrušit (mailem?). je škoda že nenechali i možnost měsíčně bez obnovení. To by mi vyhovovalo vic. Ale nevadí. Není to zas taková suma ![]()
Aha, tak to ani nevím. Když jsem si zakládal PM chvilku po registraci na gc.com, tak tam byla snad jen samoobnovující se možnost a bylo to tam napsáno.
Jak zrušit? No to nevím, takže buď FAQ nebo na PayPalu uzavřít kohoutek.
dík
popravdě v paypalu jsem nenašel nikde možnost ukončit konkrétní pravidelnou platbu. Moc se tam asi neorientuju. Zatim mi pm vyhovuje, takže nebudu řešit. Dík
To neni zalezitosti Groundspeaku, ale PayPalu-zadal jsi pravidelnou platbu (pouzil jsi z http://www.geocaching.com/subscribe/ odkaz s moznosti Renews monthly ci annually, tj.neco jako trvaly prikaz k uhrade u ceskych bank), ktera automaticky vzdy znova posle Groundspeaku danou castku po uplynuti mesice/roku.
Zruseni takoveho "trvaleho prikazu" je proste. Po prihlaseni do PayPalu hledej tu jiz zadanou pravidelnou transakci (napr. pres historii transakci v My account-history, pak hledani dle data, u transakce typu Subscription budes mit moznopst zruseni v sloupci action) a po nalezu ji normalne ukoncis, to je v pohode. Jinak tu transakci jsi v PayPal sam potvrdil a s jeji pravidelnosti souhlasil - staci priste radsi lepe cist ![]()
Díky za radu. Mrknu na to.
A jak jsem psal předtím: věděl jsem že je to RENEW, chci jen vědět jak to můžu v budoucnu zrušit.
Teď jsem mrkl na paypal a dle návodu v historii jsem platby našel, ale v sloupci action se nedá zrušit vůbec ale vůbec nic…
BTW, rocni Premium memberstvi lze koupit nasledujicim zpusobem:
nekdo koupi heslo, muze ho nekomu predat/poslat/prodat, nekdo se zaloguje na gc.com, vlozi heslo a tim je zalogovany PM…very easy;)
Pokud by nekdo potreboval pomoc, at se klido ozve.
koukám že typické české řešení problémů je už i v GC ![]()
Hmm, zdá se, že máš pravdu. Tím u mě teda PayPal trochu klesl. Každopádně jedna metoda, jak to zrušit by asi byla ta, že v history najdeš nějakou platbu Groudspeaku a v jejich detailech najdeš "Address a problem with this transaction in the Resolution Center". A tam už pak jde žalovat na nechtěnou platbu.
Cooo ? Chtel jsem jen rict, ze Groundspeak prodava hesla, ktere muze koupit kdokoliv a take je muze kdokoliv pouzit…neni to zadne obcuravani nebo tak neco. Je to dobry k tomu, ze muzu napriklad koupit heslo=PMstvi a dat ho nekomu pod stromecek nebo tak.
Omlouvám se ti, zřejmě došlo k nedorozumnění. Promiň.
Možná jsem Mimoň, ale na účtu paypalu jsem si ťuknul na detail LIBOVOLNÉ transakce související s gc.com, hned nahoře je pak odkaz "In reference to:S-xxxxxxxxxxxxxxxx", ťuknu na něj, a na stránce s detailem předplatného je tlačítko "Cancel Subscription".
Tzn. nevidím ve zrušení předplatného problém.
Teď už ten problém taky nevidím
Díky za radu.