GSAK - spouštění z USB flashdisku

Nevím, jestli se to tu už někde neobjevilo, pátral jsem v předchozích vláknech, ale nic neobjevil.
Nevíte někdo, jestli je nějakým způsobem možné spouštěk GSAK z mobilního úložiště jako je USB flashdisk? Nebo je nutné ho opravdu instalovat do registrů Windows. Mám GSAK na domácím počítači, ale rád bych občas data procházel a aktualizoval i na pracovním notebooku nebo na cestách v kavárně apod. Nedávno jsem zahlédl podobné téma pro Geoget, tak by mě zajímalo, zda to není možné i u GSAKu.
Díky za jakoukoli odpověď.

Replikovat data i nastavení není problém, sám to takhle používám na PC a notebooku.
Prostě použiješ Backup… a pak Restore…, kde si vždy zvolíš všechny databáze a ještě GSAK settings.

Taky mě to zajímalo. Nejde mi přenos dat a nastavení, ale o SPUŠTĚNÍ GSAKu z flešky. Zkusil jsem nainstalovat na flešku, ale při spuštění GSAK nahlásil chybějící knihovny.

Potřebuje toto:
midas.dll –> C:\windows\system32
SDENSX.UDF –> C:\windows

Pokud budou tyto soubory v těch adresářích, tak by se měl GSAK prý spustit. Někde jsem to četl na GSAK fóru? Osobně taky jedu přes backup - restore, protože tím zárověn zálohuji data.

A ZÁLOHOVAT se musí nejenom GSAK :smiley:

Zkoušel jsem spouštět GSAK ve Wine na Linuchu. Ztroskotal právě na midas.dll, který jsem nahrál do adresáře s GSAKem a tvářil se spokojeně (ztroskotal pak o kousek dál na jiné chybě, ale ne knihovně).