GSAK V8 beta

Satane, porad vsichni skuhrali, ze za ty prachy dostavaji malo. Tak ted mas alespon o duvod vic si to PM poridit, ne?

Presne tak - proto maji neprimou moznost napriklad posunovat trackables nebo cist listingy kesi, tzv. geocaches na serveru geocaching.com, tu maji, myslim, dokonce neomezenou… Snad si i ty souradnice muzou do GPS poslat bezplatne…

Z hlediska normalniho cloveka - tedy neSatana - pak zacina mit placeni PM vetsi vyznam, neboli vic muziky za nase penize.

Přes Download PQ nevidím My finds , ostatni pripravene PQ tam videt jsou … Vám to jde ?

PQ stahovat zatim nejdou, API to neumoznuje, je to pry zvlastni druh PQ. Taky me to stve, snad se to casem napravi.

HaLuMa: nejak nevidim souvislost mezi skuhranim ostatnich a tim, ze bych si to mel ja porizovat. V kazdem pripade si myslim, ze bezny BM s GJ je pomerne "vysmatej".

Vážení, tohle není diskuze o PM!

To S123X: Tohle vlakno se jmenuje GSAK v8 beta. Fakt mě nezajímá proč je nejvyhodnejsi být BM . Zaloz si svoje vlakno a tam pis o vsech vyhodach BM s GJ . Dik.

tak sem se včera díval na tu osmičku .. no uvidiíme . jen dotaz .. ta možnost stahovat keše .. je to omezene klasicky tisícovkou, nebo jde i víc? neměl sem čas to moc zkoušet

dikes

Je tam denni limit 6000 kesi s full detailama a 10000 se zakladnim infem, jestli jde tech 6000 stahnout na jeden dotaz ale nevim, nicmene uz jsem naplno aktualizoval databazi nalezenych a to bylo ke trem tisicum jednim vrzem.

Btw neprijde vám, že to api je asi o 5-10 hodin zpožděné? Včera jsem stahoval nové kešky v okolí a nejen, že to nestáhlo některé nové, ale ignorovalo to můj ignore list (nejde to někde nastavit?)

Jde nějak nastavit v gsaku ignore list aby API nestahovala na geocaching.com ignorované keše?