GSAK vs Sygic - nahrani POI

Nazdar,
podarilo se nekomu uspesne vyexportovat kese z GSAKu a naimportovat je jako POI do Sygice? Nasel jsem jedno makro (GSAK -> Need small export Macro for Sygic), ale to mne nedava rozumne vysledky. Nemate nejaky postup?

Diky

Paw

A používáš starý Sygic nebo novou Auru ?
Aura totiž požaduje konverzi do rupi - link.

Samozrejme novou verzi, konvertuju do rupi, vypada to, ze nezbyde nic jinyho nez trochu poupravit to makro v mym odkazu, melo by to jit.

Paw

Tady je moje makro. Po vytvoření txt souborů je nutné je nechat projet tím RUPI konvertorem. A je třeba si v makru nastavit cesty pro export.
Proměnné $exportFile a $exportFoundFile.

Lovu zdar

Tohle makro je výborná věc, konečně můžu využít pro kešky offlinovou navigaci pro auto takže mnohokrát díky. Akorát mi to vždy vygeneruje pouze tradičky…nešlo by makro upravit i tak aby generovalo i jiné typy keší?

Makro generuje tradičky a mysterky, pokud maji vyluštěné souřadnice. Ostatní mě v autě nezajímá :slight_smile:
Přikládám tedy upravené makro, které bere všechny keše kromě archivovaných a disable. Pokud se někdo chce vrátit k původní verzi, stačí v makru nastavit hodnotu $bAll = False. Aby to negenerovalo vlastní keše, nastav si v makru vlastní nick v proměnné $sYourNick.

Díky moc! Funguje to jak jsem chtěl, sbohem online Google navigace :slight_smile:

Ahojte
Makro funguje, už se mi i povedlo častečně upravit to co potřebuji exportovat, ale chbí mi tam dvě věci:

1. v txt souboru co se vyexportuje chybí na prvním řádku delimiter=|

2. makro nepracuje s filtrama - mam něco vyfiltrovane vyexportuje se ale vše co je v databazi - dalo by se toto nějak ošetřit?

díky moc

Ahoj, makro pro GSAK konečně vyřešílo problém s přechodem na Sygic. Díky za něj. Měl bych ale prosbu či námět:
Uvítal bych export filtru - např. dnešní výlet
A co by hodně potěšilo je export waypoitů parkovišť
Přeci jen když navigace zahlásí kešku 50m a ona je za řekou tak to nepotěší. Samozřejmě, že bych měl myslet, ale v neznámém místě by to moc pomohlo.

tak dlouho jsem se v tom vrtal až jsem to rozchodil .. použito tohle

-  sygic na iPhone .. ale mělo by to asi fungovat na všem

macro pro GSAK  - http://gsak.net/board/index.php?showtopic=21933&st=20&#entry208904
diskuse - http://gsak.net/board/index.php?showtopic=24322&st=20

a komu na win nefunguje converto tak potřebuje nainstalovat 
- Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86)
- a nejnovější aktualizaci :)