Nazdar,
podarilo se nekomu uspesne vyexportovat kese z GSAKu a naimportovat je jako POI do Sygice? Nasel jsem jedno makro (GSAK -> Need small export Macro for Sygic), ale to mne nedava rozumne vysledky. Nemate nejaky postup?
Diky
Paw
Nazdar,
podarilo se nekomu uspesne vyexportovat kese z GSAKu a naimportovat je jako POI do Sygice? Nasel jsem jedno makro (GSAK -> Need small export Macro for Sygic), ale to mne nedava rozumne vysledky. Nemate nejaky postup?
Diky
Paw
A používáš starý Sygic nebo novou Auru ?
Aura totiž požaduje konverzi do rupi - link.
Samozrejme novou verzi, konvertuju do rupi, vypada to, ze nezbyde nic jinyho nez trochu poupravit to makro v mym odkazu, melo by to jit.
Paw
Tady je moje makro. Po vytvoření txt souborů je nutné je nechat projet tím RUPI konvertorem. A je třeba si v makru nastavit cesty pro export.
Proměnné $exportFile a $exportFoundFile.
Lovu zdar
Tohle makro je výborná věc, konečně můžu využít pro kešky offlinovou navigaci pro auto takže mnohokrát díky. Akorát mi to vždy vygeneruje pouze tradičky…nešlo by makro upravit i tak aby generovalo i jiné typy keší?
Makro generuje tradičky a mysterky, pokud maji vyluštěné souřadnice. Ostatní mě v autě nezajímá ![]()
Přikládám tedy upravené makro, které bere všechny keše kromě archivovaných a disable. Pokud se někdo chce vrátit k původní verzi, stačí v makru nastavit hodnotu $bAll = False. Aby to negenerovalo vlastní keše, nastav si v makru vlastní nick v proměnné $sYourNick.
Díky moc! Funguje to jak jsem chtěl, sbohem online Google navigace ![]()
Ahojte
Makro funguje, už se mi i povedlo častečně upravit to co potřebuji exportovat, ale chbí mi tam dvě věci:
v txt souboru co se vyexportuje chybí na prvním řádku delimiter=|
makro nepracuje s filtrama - mam něco vyfiltrovane vyexportuje se ale vše co je v databazi - dalo by se toto nějak ošetřit?
díky moc
Ahoj, makro pro GSAK konečně vyřešílo problém s přechodem na Sygic. Díky za něj. Měl bych ale prosbu či námět:
Uvítal bych export filtru - např. dnešní výlet
A co by hodně potěšilo je export waypoitů parkovišť
Přeci jen když navigace zahlásí kešku 50m a ona je za řekou tak to nepotěší. Samozřejmě, že bych měl myslet, ale v neznámém místě by to moc pomohlo.
tak dlouho jsem se v tom vrtal až jsem to rozchodil .. použito tohle
- sygic na iPhone .. ale mělo by to asi fungovat na všem