GSBuilder: speciální seznamy keší

Ahoj, nevíte někdo jak v GSBuilderu smazat vytvořené speciální seznamy keší? Mám jich tam docela hodně a je to nepřehledné. Díky za radu.

A ještě jedna věc - v html statistice jsou odkazy na keše ze speciálního seznamu nefunkční, tj. neodkazují do listingů, ale na můj profil :frowning:

Dá se s tím něco udělat?
Díky

Opravdu nikdo neví?

Pokud chceš zrušit všechny seznamy, tak je prostě odškrtni. Pokud chceš ale některé nechat, tak zkus ten seznam otevřít a ručně všechny kešky odškrtnout, aby byl prázdný. Pak by se už zobrazovat neměl.
Co se týče chyby v odkazech, koukni tady do hlavního vlákna o GSBuilderu, jestli tam reaguje autor. Třeba už se to tam řešilo, většinou to vyřeší hned další verze… máš ji aktuální? Případně kontaktuj přímo autora a on to v příští verzi určitě opraví :wink:

Mně nejde o to pouze seznamy odškrtnout, já je chci úplně z toho programu smazat. To ale asi nejde. GSBuilder bych měl měl mít aktuální. Stahoval jsem ho včera přímo u autora.

Jo jako smazat je ze seznamu v nastavení? No tak tam mi to nepřekáží :stuck_out_tongue:
Pokud v tom chceš mít větší přehled (osobně využívám dva seznamy a ty si nejdu hned), tak si můžeš zkusit vytvořit nové seznamy třeba ve tvaru "–My FTF–"… ty pomlčky by ti to mohly hodit na začátek seznamu. Ale spíš bych se na to vykašlal… původně jsem to pochopil tak, že se jich chceš zbavit ze statistiky.

No já právě když jsem nainstaloval buildra tak jsem dělal hokusy pokusy a vytvořil tam hafo seznamů a už je to dost nepřehledné. Zkusím ještě složku s programem smazat a natáhnout si z netu novou. Potom bych tam snad měl mít jen ty základní od autora.

Můžeš mi sem prosím tě ještě hodit odkaz na to hlavní vlákno o builderu? Nějak se mi ho nedaří najít. Díkas

No to by mě taky zajímalo, jak smazat nechtěně vytvořené položky z toho seznamu. Párkrát jsem se spletl a teď, i když celý program smažu, ty položky tam zůstanou. Kam se to vlastně ukládá?
Díky.

No jo, je to tak. myslel jsem, že to vyřeším stáhnutím nové složky s programem a bohužel. Seznamy se tam drží pořád. Napsal jsem autorovi, tak pak dám vědět.

Bleskurychlá odpověď od autora:

Hm :expressionless:

Bleskurychlá odpověď, která nám je na prd.
Ale aspoň víme, no…
I když slovo ‘nelze’ mi tady nějak nesedí.

Díky za informace.

Tak se zkus autora přío zeptat, kam to ukládá… I když jak tak koukám do toho adresáře, tak tam není nic krom rozpisů vzhledu, překladů a programu…takže to je asi přímo v něm.

No právě ani přímo do něj se to určitě neukládá, protože kdyby ano, tak kdybych si stáhnul novou složku s programem, seznamy by tam neměly být. Bohužel tam ale jsou. Tak buď se seznamy tahají přímo z netu nebo je nějaká část programu uložená v systémové složce. Autora se na to ptám. Snad mi napíše víc.

Další mail od autora GSBuilderu:

Leze to z něj jak z chlupatý deky, ale jak je vidět, tak nějaký způsob jak smazat seznamy asi existuje, ne že ne …

Edit: Údajně se to ukládá do gsbuilder.ini, ale takový souboru nikde na disku nemám, tak jsem z toho jelen …

edit: Soubor GSBuilder.ini se mi podařilo najít. Ve Win7 je ve složce C:\Users\uziv-jmeno\AppData\Roaming\GSBuilder.ini. Možná budete mít složku AppData skrytou, stejně jako já, v takovém případě si v možnostech složky nastavte "Zobrazovat skryté soubory, složky a jednotky (Start –> Ovládací panely –> Možnosti složky –> záložka Zobrazení –> zaškrtnout Zobrazovat skryté soubory, složky a jednotky)

V souboru stačí vymazat řádky se seznamy, které v programu nechcete mít a uložit.